#7 Vieme, kam sa ísť v hlavnom meste dobre najesť a aj na ktorých koncertoch tento rok nesmieš chýbať

Photo by Dan Gold on Unsplash

#Každý týždeň ti pod názvom #7 prinášame sumár toho najzaujímavejšieho z obsahu Hashtag.sk za posledných 7 dní. Výnimkou nie je ani dnešok. Pozrieme sa teda na to, čo pre teba naša redakcia pripravila a čo si možno v posledných dňoch zmeškal.

Tradične sa hneď na začiatku pustíme do našej videotvorby. V pravidelnej relácii #RAPTAG sme sa tentokrát okrem aktuálnych informácií zo sveta hip-hopu pozreli aj na kontroverzné dianie okolo P.A.T.-a, ktorý čelí obvineniam z plagiátorstva. Vybrali sme sa však opäť aj do ulíc. Ľudí v našom hlavnom meste sme sa pýtali, kam sa ísť dobre najesť. Môžeš nám veriť, je si z čoho vyberať.

V priebehu týždňa Slovensko doslova pohltila dedinka s názvom Fekišovce. Určite vieš, o čo ide, takže ťa radšej rovno odkážeme na skvelú paródiu, ktorú rozhodne musíš vidieť. Premýšľal/a si niekedy nad tým, aké to je, živiť sa svojím talentom? Janke sa to s jej ilustráciami mimoriadne darí, pričom rozhovor s ňou si môžeš prečítať priamo tu.

Priblížili sme ti aj horúcu témou tohto mesiaca, ktorou je kampaň Januhairy. Tá vyzýva ženy, aby sa prestali holiť a doma i vo svete sa teší obrovskej popularite. Viac o jej podstate a počiatkoch sa dozvieš v tomto článku. Chystáš sa na vysokú školu? Musíme ťa ešte raz varovať pred týmito najčastejšími chybami maturantov.

Máš chuť na poriadny hudobný zážitok? V tom prípade je pre teba náš článok o najočakávanejších koncertoch roka ako stvorený. Nechýba Rytmus s orchestrom a ani Nicky Minaj. Mimochodom, pokiaľ patríš k fanúšikom „jabĺčka“, určite si už stihol postrehnúť, že spoločnosť Apple je v nemalých problémoch. Pokiaľ sa o tom chceš dozvedieť niečo navyše, tak klikaj sem.

Na záver tu pre teba máme kvíz o jednej z (opäť) najpopulárnejších hudobných skupín sveta. Otestuj sa a ukáž nám, čo vieš o slávnych Queenoch na čele s Freddiem Mercurym. Pokiaľ sa ešte stále potrebuješ nakopnúť do nového roka, tak si pozri zoznam celebritných pracháčov roka. Práve tí krásne ukazujú, že uživiť ťa môže aj Instagram.

Nezabudni sledovať Hashtag aj na sociálnych sieťach. Obsahom ťa pravidelne zásobujeme na Instagrame, Facebooku a našom YouTube kanáli.Toľko nateraz z kuchyne našej redakcie, pri súhrne #7 sa vidíme opäť o týždeň!

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame