Sexi Slovenka v Hollywoode či masaker v dedinke pri Martine: Ktoré témy vás v roku 2021 najviac zaujali?

sexi

Ktoré témy vás v roku 2021 zaujali najviac? (Zdroj: Unsplash/Artem Labunsky)

#Rok 2021 bol pre mnohých poriadne zvláštny. Počas jednotlivých mesiacov sme si prešli prísnymi opatreniami kvôli koronavírusu, uvoľnením v lete až sme sa v zime opäť vrátili do už zabehnutých koľají. Aj napriek tomu ste nám venovali svoj čas, za čo sme veľmi vďační. Preto sme si pripravili 5 najčítanejších tém minulého roku, ktoré vás zaujali. Samozrejme, na záver sme pripojili aj malý bonus. Pripravení?

5. Slovenka uspela v Hollywoode

Každá žena je krásna, no Slovenka s exotickým priezviskom Katarína Van Derham je naozaj neodškriepiteľných dôkazom. Katka pochádza z Ľubochne a ako mnoho ľudí i ona snívala svoj veľký americký sen. Pozbierala teda odvahu a do Ameriky, kde jej začiatky neboli vôbec ľahké, odišla žiť. Časom sa jej podarilo preraziť v šoubiznise.

Krásna Slovenka prerazila v Hollywoode: Má sexi telo, jej veku nebudeš veriť!

4. Sexi internetová výzva

Internetom kolovalo aj počas minulého roka množstvo šialených výziev. Avšak jedna z nich nebola až taká nebezpečná a môžeš si byť istý, že ťa nenechá chladným. Dievčatá nabrali poriadnu odvahu a zapojili sa do Boom Boom výzvy. Pred kamerou sa ukázali takmer hore bez.

Internetom koluje nová výzva, ktorá ťa zaručene nenechá chladným: Ženy sa pred kamerou ukazujú poriadne odvážne!

3. Brutálny masaker v dedinke pri Martine

Každý rodič by mal byť pre svoje dieťa bezpečným prístavom. Trom malým súrodencom z osady Požehy pri Dubovom však ich otec Jaroslav Garaj namiesto pohladenia pripravil krutú smrť. Najskôr zo sveta zniesol manželku, potom sa vyvŕšil na deťoch. Urobil tak spôsobom, ktorý je naozaj len pre silné žalúdky.

KRIMI PRÍPADY Mal to byť milujúci otec, brutálne však ukončil život manželky aj troch detí: Masaker v dedinke pri Martine nemá obdobu!

2. Slovenský čínsky múr

Slovensko ukrýva niekoľko čarovných a záhadných miest, ktoré sa oplatí navštíviť. Máme napríklad tajomný pralesvlastnú púšť, ale aj unikátny Stonehenge. Jednou z mimoriadne zvláštnych kuriozít je však múr, ktorý podľa miestnych legiend postavili samotní čerti.

Najväčšia záhada našej krajiny: Slovenský čínsky múr môže byť starší ako pyramídy, meria viac ako 60 kilometrov

1. Najťažší geografický kvíz všetkých čias

Patríš do skupiny ľudí, ktorí ani netušia, kde sa nachádza Austrália, alebo sa naopak dokážeš zorientovať na mape aj so zavretými očami? Otestuj sa a zisti či naozaj ovládaš geografiu na jednotku s hviezdičkou. Daj si však pozor, otázky sú skutočne náročné!

Najťažší geografický KVÍZ všetkých čias: Zvládneš odpovedať aspoň na polovicu otázok?

BONUS: 30 najlepších filmov podľa skutočnej udalosti

Najlepšie príbehy píše sám život. Toto je fakt, ktorý si filmoví tvorcovia uvedomujú už od počiatku kinematografie. V jej priebehu sme sa dočkali fantastických snímok, pričom pri niektorých sa nám ani nechcelo veriť, že by naozaj mohli byť pravdivé.

Rebríček 30 najlepších filmov podľa skutočných udalostí: Dobre si ho odlož, určite sa ti ešte zíde!

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame