Študenti, pozor: Stále máte šancu privyrobiť si, toto je prehľad letných brigád

Foto: unsplash.com

#Leto je ideálnym obdobím nielen na cestovanie a vypekanie sa na slnku či nové zážitky s kamarátmi, ale ide najmä o voľný čas, ktorý sa dá využiť na privyrobenie si. Študentský rozpočet spravidla nie je veľký, samozrejme, pokiaľ nemáš povolanie syn či dcéra. Ak sa ti doteraz nepodarilo nájsť tú správnu brigádu, nezúfaj. Prinášame ti veľký prehľad toho, kde sa dá aj v polovici prázdnin zarobiť.

Rimavská Sobota/Lučenec

Šikovní brigádnici sa hľadajú aj na inventúru v obchode s oblečením. Pôjde o prikladanie ščítačiek k štítkom na tovare, čiže práca je naozaj jednoduchá a vhodná pre každého. Odmenou ti budú 3 eurá na hodinu.

Foto: unsplash.com

Dunajská Streda

Ak ovládaš maďarský jazyk, skús jednoduchú prácu montéra. Spoločnosť zabezpečuje bezplatnú dopravu do práce a ponúkajú ti až 4 eurá na hodinu.

Žarnovica

Nasledujúca ponuka osloví najmä dievčatá, keďže sa jedná o brigádu upratovačky. Na starosti by si mala upratovanie bytových vchodov, firiem, domácností a kancelárskych priestorov. Ak máš kladný vzťah k poriadku tak neváhaj a zareaguj na nasledujúcu ponuku, kde si môžeš zarobiť 3 eurá za hodinu.

pixabay.com

Bratislava

Máš už 18 rokov a chceš si privyrobiť aj popri škole? Dlhodobá brigáda sa ti núka v obchodnom reťazci s odmenou 3,70 za hodinu. Mzda je vyplácaná týždenne a tak si svoje zarobené peniaze môžeš užívať takmer okamžite.

Ak chceš byť stále vo forme a zažiť tempo, super ľudí ktorých práca baví a nezávislosť od rodičov, tak si jednoducho splň svoj detský sen a maj Mekáč takpovediac na tanieri takmer každý deň. Množstvo benefitov a 4,10 za hodinu neznejú zle, že?

Brigád v oblasti gastronómie je v Bratislave niekoľko, nasledujúca sa týka dokladania tovaru v Devínskej Novej Vsi. Vieš si zladiť voľno s prácou, pretože máš možnosť výberu zmien a času. Ak chceš získať 3,60 za hodinu, neváhaj a pošli svoj životopis ešte dnes.

unsplash.com

Nitra

Práca iba v pracovných dňoch doobeda v čase od 8,00 do 12,00 hod. Minimálne 2-krát týždenne. A náplň práce? Upratovanie spoločných priestorov v bytových domoch – zametanie a umývanie podláh schodísk, podest, vestibulov, výťahov. Dostaneš za to slušných 240 eur.

Brezno

Ak máš rád prírodu a lesníctvo je tvojmu srdcu blízke, určite pouvažuj aj nad nasledujúcou ponukou robotníka. Práca vhodná aj pre absolventov ti prinesie 3 eurá za hodinu.

Topoľčany

Ak máš za sebou strednú školu a nevieš čo ďalej, skús si aspoň na chvíľku privyrobiť vďaka práci na pokladni či doplňovaniu tovaru. Ako bonus je príjemná atmosféra v motivovanom tíme, každá odpracovaná minúta zaplatená či narodeninový darček.

Foto: unslash.com

Spišská Nová Ves/Trebišov

Manipulácia s materiálom, balenie hotových výrobkov či vizuálna kontrola. Práca je na celé leto a nemusíš si lámať hlavu ani s ubytovaním v prípade, že by si to mal/a ďaleko. Za zmienku stojí aj nástupný plat od 3.70 za hodinu + príplatky a bonusy.

Banská Bystrica/Žiar nad Hronom/Zvolen

Na Slovensku sa realizuje projekt, ktorý sa týka prieskumu spokojností zákazníkov v supermarkete. Je ešte veľký počet predajní, v ktorých sa bude prieskum realizovať a ty si môžeš zo zoznamu uvedených miest vybrať to, ktoré ti najviac vyhovuje. Za deň dostaneš slušných 35 eur.

Foto: unsplash.com

Nemecko

Máš nemčinu v malíčku, alebo si iba začiatočník? Na jedno ani na druhom nezáleží, pokiaľ si chceš priam kráľovsky privyrobiť. Tvojou náplňou práce bude predaj zmrzliny a dostaneš za to 1900 euro brutto mesačne + možnosť si viac privyrobiť. Práca trvá do konca septembra.

Odporúčame