Ráno si založil účet, večer vyhral 60 000: Ďalší Slováci zbohatli o tisíce eur!

Výhra v online kasíne.

Zdroj: Getty Images

#Ďalší Slovák sa môže tešiť z parádnej výhry, ktorá sa zapísala do histórie. Nebyť ranného rozhodnutia, nič z toho by sa nestalo. Šťastie sa však usmialo aj na iných.

Suma s prívlastkom rekordná

V polovici januára sa udial výnimočný moment. V online kasíne eTIPOS.sk totiž padol Synot Progressive jackpot vo výške 60 449 eur. Celý príbeh navyše vyznieva ako z rozprávky. Šťastný výherca si totiž svoj hráčsky účet založil len v ten deň ráno. Vo večerných hodinách sa rozhodol pre hru Firebird Double 27 a ihneď vyhral najvyššiu možnú sumu.

Mimochodom, ide o najvyšší jackpot v online kasíne na Slovensku. V tejto hre nájdeš tradičné ovocné symboly, ale hlavnou postavou populárneho automatu je vták ohnivák. Máš síce 27 výherných línií, no počítajú sa z oboch strán. Preto je v názve slovo double.

Čakanie na ďalší jackpot trvalo len 24 hodín

Len deň po rekordnej výhre sa podarilo v online kasíne eTIPOS.sk zlomiť aj Zlatý Multilevel jackpot. Tentoraz išlo o hru Blood Revival, ktorá patrí medzi hororové automaty. Nájdeš v nej celkovo 12 symbolov vrátane bonusových.

Hráč si na svoje konto pripísal takmer 49 000 eur. Krajší záver pracovného týždňa si mohol sotva predstaviť. Zlatý Multilevel jackpot navyše priniesol v priebehu mesiaca predtým šťastie aj ďalším dvom hráčom.V krátkom čase si tak traja výhercovia dokopy rozdelili až 140 000 eur.

Online kasíno v laptope.
Zdroj: Getty Images

Na záver roka bohatší o 34 000 eur

Aj EGT jackpot priniesol jednému z hráčov okamih, na ktorý nikdy nezabudne. Tri dni pred koncom roku 2021 sa dočkal výhry, ktorá presiahla 34 000 eur. To všetko vďaka hre Great 27.

Stretneš sa v nej so známymi ovocnými symbolmi, ktoré sa točia na 3 valcoch a 3 riadkoch. Navyše je tu aj Wild symbol, ktorý je symbolom s najvyššou hodnotou na automate. Stačí to už len vyskúšať.

Online kasíno, v ktorom jackpoty vyhrávajú iba Slováci

V online kasíne eTIPOS.sk sú pre teba pripravené desiatky najrôznejších hier. Zahrať si môžeš nielen na výherných prístrojoch, ale aj stolové či kartové hry ako poker, blackjack alebo ruletu. Navyše môžeš zabojovať aj o štyri rôzne druhy jackpotov – Multilevel jackpot, Synot Progressive Bonus jackpot, EGT jackpot a Apollo jackpot. Zaujímavosťou je, že ich môžu vyhrať iba slovenskí hráči.

V rámci každej hry môžeš získať nielen pravidelné jackpoty, ale aj jednorazové skvelé výhry. Veď aj v októbri padla v hre Ice Bar 27 fantastická suma 60 500 eur, v hre 88 Pearls výhra 60 000 eur a vo Fire Witch 50 000 eur. Okrem hier si môžeš v online forme zotrieť aj eŽreby vrátane obľúbenej hry Prasa v žite a 16 ďalších žrebov. Napríklad v eŽrebe najvyššej hodnoty za 10 eur si hráčka zotrela rovných 100 000 eur.

Získaj atraktívny bonus aj ty

Ak si chceš vyskúšať bohatú ponuku online kasína eTIPOS.sk aj ty, stačí iba vyplniť jednoduchú registráciu. Teraz automaticky dostaneš aj vstupný bonus až do výšky 1  050 eur a k tomu 280 voľných spinov. Vyplácanie výhier je navyše garantované štátom a hrať môžeš, nech si kdekoľvek. Postačí ti iba mobil, tablet, počítač a internet.

CHCEM SI ZAHRAŤ V ONLINE KASÍNE

eTIPOS.sk
Zdroj: eTIPOS.sk

Advertoriál pripravený so spoločnosťou eTIPOS.





Zdroj: Hashtag.sk/Advertoriál
Odporúčame