Ich unikátne grafiky spôsobili v Bratislave šialenstvo nevídaných rozmerov: Čierne diery tak končia s ich osobným predajom

Grafika: Veronika Pažická – Panenská ulica. Zdroj: Facebook/Čierne diery

#Je úplne jedno, či si čakal na lístky na svojho obľúbeného interpreta/futbalový klub, vysnívané sneakers alebo si pamätáš ešte časy, kedy sa stála rada na banány, jednoducho vieš, aké to je na niečo čakať hodiny na niečo, po čom túžiš. Dobre to vedia aj ľudia, ktorí si v priebehu rokov zamilovali unikátne grafiky od Čiernych dier.

Po nádherných umeleckých kúskoch siahalo stále viac ľudí a všetko to prerástlo do obrovského šialenstva, ktoré dnes (15. septembra) vyeskalovalo do nových výšin. Grafiky sa totiž mali predávať na Dobrom trhu, čo si mnohí ľudia nemohli nechať ujsť. Na miesto dorazili už v skorých ranných hodinách a postupne sa rad čakajúcich natiahol na niekoľko stoviek ľudí.

Rad čakajúcich na grafiky. Zdroj: Facebook/Vladimir Docasny

Situácia sa začala komplikovať po tom, čo sa mnohí ľudia začali predbiehať či sa dokonca zaradili hneď na začiatok čakajúcich. Postupne sa prestalo dať odsledovať, kto bol kde a vznikol chaos, ktorý jednak nepotešil ani predajcov, ani samotných ľudí, ktorí túžili grafiku vlastniť.

Tomu je však koniec. Ako totiž informovali Čierne diery na sociálnej sieti Facebook, „grafiky sú len kus papiera a na rozdiel od jedla a oblečenia sa bez nich dá prežiť. Ďakujeme všetkým milým ľuďom, ktorí dnes prišli na Dobrý trh a prehodili s nami aj pár slov. Bolo vás veľa. Trhy máme radi, ale viac na ne už s grafikami nebudeme chodiť. Bude to tak lepšie.“ V príspevku sa ďalej spomína, že sa uskutoční ešte jeden predaj v Trnave, no potom sa pravdepodobne ich predaj presunie na internet.

Grafika: Marek Cina – Manderla🛒 na predaj 31. 8. na trhu v Novej Cvernovke

Uverejnil používateľ Čierne diery Pondelok 26. augusta 2019

„.. v tomto momente máme rozkreslených asi 60 grafík pamiatok. Bude ich ešte veľa a chystáme aj viac nových knižiek. Na trhy s nimi už nepôjdeme, ale budú na eshope, prípadne možno vymyslíme nejakú inú formu.“ Celý príspevok nájdeš nižšie. Nám nezostáva nič iné, než sa Čiernym dieram poďakovať za skvelý projekt a tešiť sa na ich nové grafiky. Vlastníš niektorú z nich?

🙂 MÁME RADI TRHY, ALE DNES BOL POSLEDNÝĎakujeme všetkým milým ľuďom, ktorí dnes prišli na Dobrý trh a prehodili s nami…

Uverejnil používateľ Čierne diery Nedeľa 15. septembra 2019

Zdroj: Facebook/Čierne diery
Odporúčame