7 letných lookov do horúceho počasia: S kúskami, ktoré má v skrini každá z nás

Foto: unsplash.com

#Došli ti už nápady na letné outfity a nevieš, čo si máš obliecť? Skús sa inšpirovať týmito siedmimi lookmi, s vecami, ktoré vo svojej skrini určite nájdeš.

Rifľová sukňa

Do teplého letného počasia si obleč rifľovú sukňu s vysokým pásom a skombinuj ju s bielym topom so vzdušnými rukávmi. Outfit dolaď doplnkami a to napríklad malou čiernou kabelkou alebo jednoduchým náramkom či náušnicami a si pripravená na výlet do mesta s kamoškami či priateľom.

Biele nohavice

Tie sa hodia takmer ku všetkému. Skús ich skombinovať s krátkou blúzkou s hlbokým výstrihom so zvieracími vzormi. Nezabudni na mačacie slnečné okuliare a malú čiernu kabelku cez rameno. Pokiaľ si zvolíš capri nohavice, obuj si k nim topánky na vysokom podpätku.

Biele tričko s potlačou

Pokiaľ obľubuješ kombináciu elegancie a športového štýlu, vytiahni zo skrine farebnú puzdrovú sukňu. K nej si obleč obyčajné biele tričko s potlačou a zastrč si ho do sukne, aby vynikla. Outfit dolaď jednoduchými šľapkami a slameným klobúkom.

Šortky s vysokým pásom

Rifľové šortky sú jednoduchým kúskom, ktorým však zdôrazníš svoje krásne dlhé nohy. Obleč si k nim farebný crop top s odhalenými ramenami alebo jednoduché farebné tričko na ramienka. So šortkami môžeš kombinovať naozaj všetko, je to len na tebe.

https://www.instagram.com/p/Bmje6MZHan-/

Kvetinová sukňa

Pokiaľ obľubuješ bohémsky štýl obliekania, určite máš vo svojom šatníku dlhú kvetinovú sukňu. Skombinuj ju s elegantným bielym topom, krikľavo žltým sakom, ružovými sandálikmi na podpätku a malou kabelkou cez rameno v rovnakej farbe topánok.

Široké nohavice

Vzdušné nohavice s vysokým pásom oceníš najmä v obrovských horúčavách. Pokiaľ si nižšia, obuj si k nim elegantné lodičky na podpätku, ktoré tvoju postavu trošku viac predĺžia. Ak zvolíš nohavice so vzormi, dolaď ich už iba jednoduchým bielym topom a farebným elegantným sakom.

Kvetinové nohavice

Pokiaľ ich nemáš, určite si ich túto letnú sezónu zaobstaraj. Najmä tie nohavice vyrobené z ľahkých vzdušných materiálov, ktoré oceníš v obrovských horúčavách. Kombinovať by si ich mala s jednofarebnými kúskami. Rozhodne zabudni na ďalšie vzory na tope či doplnkoch. Ak si športovejší typ,  bielymi teniskami nič nepokazíš.





Odporúčame