Majk Spirit nám posiela tri skvelé remixy: Na featoch nechýbajú mená ako Separ, Pil C či ADiss so Šortym

Majk Spirit (foto: Spirit Music)

#Po vydaní umeleckého diela Nie som tu náhodou, sme sa od Speezyho dočkali ďalších noviniek. Album bol skvostom, ktorý obsahoval rap plný úžasných slovných hračiek či skvelého textu s výpovednou hodnotou. Fanúšikom však stále niečo chýbalo. A tým boli rozhodne hostia. Aj keď sa na albume objavili veľmi zvučné mená, chýbal ktokoľvek z rapovej scény.

Majk priznal, že album bol plný skvelého rapu a teda featuringy s kolegami z brandže neboli potrebné. Dodal však, že sa možno ešte v budúcnosti dočkáme nejakých bonusových remixov. Tie práve dorazili a to hneď v trojitej dávke!

Prvým skvostom je remix na skladbu Michael. Koho si asi Speezy do tohto remixu pozval? No samozrejme ďalšieho úspešného Michala, ktorým je Separ. Ten do beatu nabehol ako beštia hneď v úvode, pričom by sa asi nikto na túto skladbu nehodil viac, ako on.

Druhým prídavkom je remix ku skladbe Finesy, na ktorej sa taktiež nachádza veľmi známy hosť. Tým je Pil C, ktorý už v minulosti spolupracoval so Spiritom a vždy to bol úspech. To pokračuje aj po vypočutí tejto skladby, pričom sme dostali od Lukáša na konci oficiálne potvrdené, že jeho album dorazí určite ešte tento rok.

Poslednou vecou, ktorú si môžeme vypočuť je skvelý a chytľavý hit Nikto Iný. Hostí sem Majk znovu skvelo vychytal, keďže ADiss a Šorty sem neskutočne sadli. Nezabudni sa teda totálne vychillovať a vypočuť si tieto novinky, ktoré ťa určite nesklamú.

Zdroj: YouTube, hashtag.sk
Odporúčame