Dlhé nohy a nádherná tvár, aj taká je Janine: Táto informácia o nej vám vyrazí dych!

Instagram/Janine Wiggert

#O Nemcoch a obzvlášť o nemeckých ženách sa hovorí, že čo sa týka ich krásy, nebolo im príliš nadelené. Samozrejme, ide o stereotyp, ktorý neplatí pre každého a je to veľké zovšeobecňovanie. Nasledujúca dáma – Janine – plnohodnotne vyvracia mýty o tom, že nemecké ženy nie sú krásne.

Štíhla postava, husté dlhé vlasy a tvár bábiky sú atribúty, ktorú ju posúvajú do roviny sna nejedného muža. Samú seba označuje ako módnu fanatičku, pričom jej štýl je sofistikovaný a zároveň minimalistický. Janine si uvedomila, že môže spojiť príjemné s užitočným a stala sa z nej Insta blogerka, respektíve influencerka.

So svojimi 719-tisíc fanúšikmi sa pravidelne delí o zábery zo súkromia. Drahé dovolenky, luxusné veci či spokojný úsmev sú iba niektorými znakmi, ktoré zachytáva na fotografiách. Môže sa zdať, že Janine vedie dokonalý život. K šťastiu jej rozhodne pridali i jej dve detičky – dvojičky, ktoré sa jej narodili iba nedávno. I napriek tomu si udržala skvelú postavu, módne oblečenie a ašpiruje na najkrajšiu matku z Instagramu. Čo poviete?

Odporúčame