Top 5 od slovenských youtuberov za rok 2016: Tieto videá majú státisíce pozretí

Youtube

#Youtube každoročne zverejňuje rebríček tých najpozeranejších videí v danej krajine. Tohto roku u Slovákov vyhrala epizóda detského seriálu z Ruska – Máša a medveď, vo svete zase najviac bodovalo Carpool Karaoke so speváčkou Adele. To, že slovenský internet obsadili deti je celkom prekvapivé, preto sme sa miesto všeobecného koncoročného rebríčka radšej zamerali na slovenských youtuberov. A toto je päť videí, ktoré priniesli v roku 2016 slovenským vlogerom najviac pozornosti.

Mimochodom, rebríčky najpopulárnejších videí na portáli YouTube v roku 2016 boli Googlom zostavené na základe pozretí, zdieľaní, komentárov, označení „páči sa mi to“ a ďalších faktorov, nejde tak na 100% vždy len o počet pozretí.

5. LucyPug – PugTAG | zoznámte sa s Lili w/GoGo

Asi pre nikoho, kto sleduje slovenskú scénu youtuberov nie je prekvapením, že päťku najpozeranejších videí v podstate celú obsadil GoGo. Piate najpozeranejšie video je však z profilu jeho priateľky Lucy, no vystupuje tam aj najznámejší slovenký vloger. Výsledok? 785-tisíc pozretí.

4. Expl0ited – SESTRA v PUBERTE   Surodenecký TAG 2.0 Expl0 a Paula

V rebríčku nesmie chýbať Expl0ited a opäť tu máme video, v ktorom „hlavný hrdina“ nie je sám, priznal si totiž na pomoc svoju sestru. A opäť ide o takzvaný tag. Táto kombinácia priniesla takmer 600-tisíc pozretí.

3. Moma Horňáková – MY ANOREXIA STORY

Zmena v rebríčku nastáva na stupni víťazov. Moma Horňáková nakrútila video, ktoré je tématicky vážne a dôležite kvôli jeho obsahu. Ide o boj s anorexiou, ktorý rozhodne nebol jednoduchý. Prinieslo to 820-tisíc pozretí. Rešpekt autorke!

2. GoGo & YouTubers – GoGoManTV: SILVESTER ŠPECIÁL 2016

Opäť GoGo a nie posledný raz. Hoci opäť ide o niečo iné – krátky a vtipný prehľad slovenskej youtuberskej scény. Vyslúžil si 900-tisíc pozretí.

1. GoGo & Max – GoGoManTV: SÚRODENECKÝ TAG 2

A víťaz? GoGo, alebo skôr jeho malý brat Max. Ich súrodenecké video z januára 2016 má 1,2 milióna pozretí. V tomto čísla asi hovoria za všetko. A opäť sa ukázalo, že keď si vloger pozve do videa súrodenca, počet pozretí ide hore.

 

Odporúčame