Kombo Momo, Separ a Pil C je TLAK: Tento banger ti pretočí nohy

momo

Momo, Separ a Pil C v spoločnom klipe. ZDROJ: YouTube.com/TVMomo

#Keď svoj nový projekt ohlási Momo, fanúšikovia nič iné ako kvalitu už čakať nemôžu. A práve pri Momovi rozhodne neplatí, žeby kvantita šla na úkor kvality, pretože aj keď patrí medzi najproduktívnejšich domácich raperov, každý track je iný, nový a viac fresh. Presne takto by sme mohli zhrnúť aj Momov najnovší projekt, ktorým je SEQUEL OF MOMO.

Jeho tracklist síce obsahuje iba 7 trackov, avšak o to silnejší je každý z nich. V rámci kvalitných spoluprác sme sa tu dočkali aj výnimočného bangru s názvom „Vyrobím tlak“. Momovi na tejto skladbe kryje chrbát unikátne spojenie – Separ a Pil C. Títo páni medzi sebou majú niekoľko spoluprác, ale počuť ich takto v trojici je skutočný rapový zážitok pre každého fanúšika.

Momo a ďalší skvelý klip

Aby toho nebolo málo, dostali sme aj veľmi vydarený videoklip, pod ktorým sa režisérsky podpísal @juraj.es, ktorý Momovi robil napríklad aj klip ku skladbe „Cool brate“ s Rida Radarom. Aktuálny vizuál je filmového charakteru, pričom všetci traja hlavní aktéri si v ňom veľmni presvedčivo strihli svoje role. Sám Momo sa predstavil v úlohe vyšetrovateľa, Separ zastal rolu podozrivého a Pil Ciho môžeš vidieť stvárniť šéfa zásahovky. Jednoducho veľmi kvalitná záležitosť na všetkých možných frontoch, hudbu od dobre známeho El Murda nevynímajúc.

Momo a Rida Radar prvýkrát spolu. Aký oheň je táto skladba?!

Zdroj: Hashtag.sk
Odporúčame