Bezpečná Netflix párty pre teba a tvojich priateľov: Toto rozlíšenie si zamiluješ hlavne teraz, keď všetci musia byť doma

Netflix (foto: Marvin Meyer/Unsplash.com)

#Sme doma. To je momentálne štandard dnešných dní, ktoré sa pravdepodobne len tak neskončia. Všetci sme tak nútení hľadať doma rôzne spôsoby, ako sa zabaviť. Pokiaľ si ty aj tvoji známi milovníkmi filmov či seriálov, máme pre teba skvelú správu.

Filmové večery nie sú dnes už ničím výnimočným. Ľudia sa jednoducho zídu v jednom byte a spoločne si pri nejakom občerstvení a nápojoch niečo pozrú a následne o tom debatujú. To však dnes nie je možné. Vďaka novému rozlíšeniu Netflix Party však prichádza alternatíva.

The Witcher. Zdroj: Netflix

Stačí, aby si si ho spolu s priateľmi nainštaloval do svojho prehliadača a spustil cez Netflix nejaký film. Ten sa zosynchronizuje s počítačmi ostatných a film tak všetci pozerajú naraz. K tomu všetkému máš ešte aj chatovacie okno, vďaka ktorému môžete film/seriál komentovať. Viac sa dozvieš na tejto stránke. Azda ale ani netreba dodávať, že všetci musíte mať predplatený Netflix.

Zdroj: netflixparty.com,
Odporúčame