Dominik pracoval v mekáči, po vyhadzove založil jednu z najznámejších bratislavských burgrární: Toto je jeho príbeh

dva burge a medzi nimi hranolky

Estévéčka sa stala v Bratislave pojmom (Zdroj: Unsplash/Peter Dawn)

#Dať si poriadny a chutný burger v Bratislave je poriadna veda. Burgráreň nájdeš na každom rohu, no kvalitné mäso, veľké porcie a kvalitná príprava v jednom sú skôr výnimkou. Všetko však nájdeš s legendárnej Estévéčke. A práve s jej majiteľom Dominikom Sumbalom sa rozprával Tony Dúbravec.


Pomáhajú len tak, bez nároku na odmenu: Zisti, prečo je projekt Digitálni anjeli na Slovensku unikátom


S Dominikom sa porozprával o tom, aké návyky si do podnikania priniesol z práce v McDonald´s, ako si v istom momente uletel a nezvládol udržať kvalitu svojich podnikov, ale aj o najlepších časoch Estévéčky. Došlo aj na tému sveta influencerov na Slovensku, ktorý ich oboch zaujíma a celkom výdatne sa porozprávali aj o podcastoch.

Pokiaľ ťa teda zaujíma šťavnatá debata nielen o dobrom jedle, urob si pohodlie a pusti sa do najnovšieho podcastu Tonyho Dúbravca. A nezabudni sa s nami v komentároch podeliť o svoj názor, čo naň hovoríš.

Zdroj: hashtag.sk, Tony Dúbravec

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť