Dominik pracoval v mekáči, po vyhadzove založil jednu z najznámejších bratislavských burgrární: Toto je jeho príbeh

dva burge a medzi nimi hranolky

Estévéčka sa stala v Bratislave pojmom (Zdroj: Unsplash/Peter Dawn)

#Dať si poriadny a chutný burger v Bratislave je poriadna veda. Burgráreň nájdeš na každom rohu, no kvalitné mäso, veľké porcie a kvalitná príprava v jednom sú skôr výnimkou. Všetko však nájdeš s legendárnej Estévéčke. A práve s jej majiteľom Dominikom Sumbalom sa rozprával Tony Dúbravec.


Pomáhajú len tak, bez nároku na odmenu: Zisti, prečo je projekt Digitálni anjeli na Slovensku unikátom


S Dominikom sa porozprával o tom, aké návyky si do podnikania priniesol z práce v McDonald´s, ako si v istom momente uletel a nezvládol udržať kvalitu svojich podnikov, ale aj o najlepších časoch Estévéčky. Došlo aj na tému sveta influencerov na Slovensku, ktorý ich oboch zaujíma a celkom výdatne sa porozprávali aj o podcastoch.

Pokiaľ ťa teda zaujíma šťavnatá debata nielen o dobrom jedle, urob si pohodlie a pusti sa do najnovšieho podcastu Tonyho Dúbravca. A nezabudni sa s nami v komentároch podeliť o svoj názor, čo naň hovoríš.


Tonyho podcasty sú najmä rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorých príbehy chce sprostredkovať poslucháčom. Všetky jeho rozhovory nájdeš na Spotify alebo iných podcastových platformách. Viac o Tonym sa dozvieš na tonydubravec.com.

Zdroj: hashtag.sk, Tony Dúbravec
Odporúčame