Slovenský hip-hop opäť ožije v spojení s klasikou: Kali, Majk Spirit aj Celeste na exkluzívnom koncerte

Kali (foto: Projekt Vivaldi)

#Moderná hudba alebo klasika? A čo tak to spojiť? 5. 10. 2018 sa v bratislavskej Hant Aréne uskutoční exkluzívny koncert s názvom Raper Vivaldi. Hosťami galavečera budú Majk Spirit, Kali, Celeste Buckingham, Hajtkovič a ďalší. Tento jedinečný hudobný večer je zaujímavým experimentom a spojením klasickej hudby s tou súčasnou. A ako napovedá line-up večera, ide hlavne o klasiku a hip-hop.

Projekt Raper Vivaldi, pod taktovkou prvého koncertného majstra Slovenskej filharmónie, virtuózneho huslistu a skladateľa Jarolíma Emmanuela Ružičku, sa odohral len raz, v novembri minulého roku, ako jedno z predstavení Slovenskej filharmónie. Predznamenal tak aj úspešný koncert Rytmusa, ktorý s orchestrom hral v decembri v bratislavskej Inchebe.

Bratislavská Reduta bola pri prvom koncerte Raper Vivaldi beznádejne vypredaná. Na základe obrovského nadšenia z koncertu a veľkého záujmu fanúšikov oboch hudobných táborov, sa organizátori rozhodli projekt posunúť na vyšší level, poskytnúť možnosť zažiť ho naživo väčšiemu počtu ľudí, obohatiť ho novými hosťami a unikátnym audiovizuálnym vybavením. Tento event sa navyše odohrá v noblesnej atmosfére, hostia budú usadení a počas celého večera budú všade prítomné hostesky so špeciálnou obsluhou a exkluzívne namiešanými koktejlmi.

Chceš aj ty zažiť Raper Vivaldi naživo? Lístky zoženieš na 

 

Odporúčame