Tomu sa vraví práca snov: Hraním sa so stavebnicou Lego môžete ročne zarobiť až 30-tisíc eur

Photo by Omar Albeik on Unsplash

#Túto legendárnu stavebnicu jednoducho milujeme. A to bez ohľadu na to, koľko máme rokov. Pre dospelákov je skvelou možnosťou aspoň na chvíľku uniknúť zo všednej reality do sveta fantázie. Táto stavebnica cibrí priestorové videnie, zlepšuje technické myslenie a chvalabohu ešte stále jej patrí zaslúžené miesto i v tejto pretechnizovanej dobe. Ak by ste sa však chceli živiť skladaním LEGA, zbystrite pozornosť. Firma hľadá majstra modelovej výroby. Stať sa ním môže hocikto. Stačí splniť zopár podmienok.

LEGO nás zabáva už 60 rokov

pixabay.com

Lego je už akousi klasikou. Napriek rozvoju interaktívnych hračiek a videohier si drží svoje stabilné miesto na trhu. Minulý mesiac spoločnosť oslavovala už 60. narodeniny. Všetko to začalo 28. januára 1958, keď si Godtfred Kirk Christiansen podal patent na kocku, ktorá je pre mnohých nielen neodmysliteľným symbolom detstva, ale i bolesti. Veď ruku na srdce, komu sa aspoň raz v živote nepodarilo stúpiť na legokocku? Ak ste napriek občasnej bolesti na ňu nezanevreli, môžete sa uchádzať o miesto v Legolande. Čo na to potrebujete?

Základom je vášeň

https://www.instagram.com/p/BfYNkfjgOOS/?tagged=legomodel

V prvom rade vám nesmie chýbať vášeň. Taktiež je samozrejmosťou stopercentné ovládanie všetkých návodov a stavebníc. Nesmie vám chýbať kreativita a taktiež vám nemôže robiť problémy vystupovanie pred kamerou či PR akcie. Samozrejeme, hrať sa nebudete zadarmo. Podľa webového portálu inews sa ročný plat modelovej výroby vyšplhá až do výšky 30-tisíc eur.

Viac než 5-tisíc záujemcov

Táto ponuka zaujala viacerých. Samotní usporiadatelia výberového konania však nie sú prekvapení obrovským záujmom. Jedno je však isté. Žiaden amatér nemá šancu. Preto sa musíte naozaj snažiť. Dostať sa až na vrchol vyžaduje značné úsilie. Do užšieho výberového kola sa dostane 50 uchádzačov, ktorí budú medzi sebou súťažiť v súťaži Brickfactor. Budú stavať úchvatné modely, pričom vyhrá len ten najlepší.

Víťaz bude pracovať v  Legoland Discovery Centre. Získa tak prácu snov. Okrem toho, že sa celé dni bude hrať so stavebnicou, z ktorej bude vytvárať dychvyrážajúce sochy, bude mať za to kráľovsky zaplatené.

Táto pozícia môže byť aj vaša. Ak to s LEGOM myslíte vážne, môžete si poslať prihlášku na tomto odkaze. 

Odporúčame