Smutné i smiešne: 10+ najabsurdnejších dôvodov, kvôli ktorým ľudia zrušili svadbu

Photo by Anne Edgar on Unsplash

#Svadba nemusí byť vždy len romantický zážitok. Niekedy sa dvojica ani nemusí dostať pred oltár. I keď boli presvedčení, že chcú spolu zostarnúť, niečo sa skutočne pokazilo. Používatelia webovej stránky Whisper „pošepkali“ tie najabsurdnejšie dôvody, kvôli ktorým zrušili svadbu. Pri ich čítaní nebudete vedieť, či sa máte smiať alebo plakať.

#1 (Ne)zhody

pixabay.com

Moja snúbenica zrušila svadbu. Chcela ju vo veľkom štýle, s plnou parádou. Ja som bol skôr za niečo komornejšie. Hádali sme sa takmer vo všetkom. Nakoniec sme svadbu zrušili a zároveň sme s tým ukončili aj náš vzťah.

#2 Deti

Boli sme spolu už niekoľko rokov. Problémom bolo, že ja som nemohol mať deti, no ona to nevedela. Chcel som, aby sme si v budúcnosti nejaké adoptovali, zatiaľ čo moja ex túžila mať svoje. Svadbu sme nakoniec museli zrušiť.

#3 Predmanželská zmluva

pixabay.com

Môj bývalý nechcel podpísať predmanželskú zmluvu. To bol pre mňa dostatočný dôvod na rozchod.

#4 Všetko muselo byť podľa neho

Nechcela som svadbu v prírode, no môj bývalý nepoznal význam slovka „nie.“ Robil si po svojom aj napriek mojím protestom. Vedela som, že by so mnou manipuloval po celý život. Preto som radšej všetko zrušila.

#5 Keď chýba kompatibilita

Dal som jej košom. Pár týždňov pred termínom svadby. Uvedomil som si, že sa jednoducho k sebe nehodíme a nemal som chuť nič predstierať.

#6 Obojstranná dohoda

Až pri plánovaní svadby sme si obaja uvedomili, že to vlastne nechceme. Boli sme kamaráti, ktorým chýbala vášeň. Predstava spoločnej budúcnosti nás jednoducho desila.

#7 Čo je doma, to sa počíta

Môj brat zrušil pred troma mesiacmi svadbu, pretože zistil, že ho snúbenica podvádza. Tá je tehotná. Nikto však netuší, že to dieťa čaká so mnou.

#8 Kolegyňa

Môj snúbenec ma nechal tri týždne pred svadbou. Zaľúbil sa do kolegyne, s ktorou ma nakoniec aj podviedol.

#9 Buzerácia

Nechala som ho, pretože ma „buzeroval“ za všetko, čo som urobila. Nič nebolo dobré, len on bol perfektný. Dúfam, že je šťastný sám so sebou.

#10 Nepáčila som sa jeho mame

Môj snúbenec mi dal košom len tri dni pred svadbou. Jeho mama povedala, že nie som preňho dosť dobrá.

#11 Zamiloval sa do mňa

Môj dobrý priateľ pred časom zrušil termín svadby. Zavolal mi, že sa zamiloval. Do mňa. Podotýkam, že som vydatá.

#12 Ultimátum

pixabay.com

Vravel mi, že si ma zoberie len vtedy, keď nebudem chcieť mať deti. To som mu nevedela sľúbiť.

Tieto príbehy ukazujú, že aj plánovanie svadby môže byť náročnou skúškou pre vzťah. Zároveň však preverí charakter oboch partnerov.

Zdroj: whisper.sh
Odporúčame