Páni, to je ale zmena! Študentky si do parády zobrali škaredú internátnu izbu, výsledok je úžasný

Wikimedia

#Škola klope na dvere a pre mnoho študentov sa nadchádzajúce mesiace stane druhým domovom internát. Tie, ktoré sú na Slovensku sa veľkým prepychom pýšiť nemôžu. Za málo peňazí nemožno čakať veľa muziky. Komunistický nábytok či špinavé steny patria bohužiaľ k samozrejmostiam. Tí, ktorí sa chcú cítiť v takejto izbe ako tak príjemne, si častokrát svojpomocne a na vlastné náklady snažia túto miestnosť zútulniť.

Podobným prípadom sú aj americké študentky,  ktoré si povedali, že v takejto izbe nechcú prežiť ďalšie dni. Dali dokopy svoje úspory a začali s renováciou izby. S veľkou zmenou im pomáhali šiesti priatelia a na izbe pracovali 10 hodín. Výsledok stojí za to.

Vymaľovali steny, starému nábytku vdýchli nový vzhľad pomocou tapiet, kúpili si roztomilé doplnky a izba sa zrazu zmenila na nepoznanie. Ako hlavné farby zvolili príjemnú a zároveň modernú bledošedú s pastelovými doplnkami.

Premenu zachytila matka jednej zo študentiek a vďaka fotografiám, ktoré uverejnila na jej instagramovom účte môžete vidieť výsledok. Podľa informácií ich táto renovácia vyšla na $2,400. Ak to niekomu príde ako astronomická suma, tak treba si ale uvedomiť, že nemožno porovnávať Slovensko s USA.

Podobná premena sa dá zrealizovať aj u nás a za oveľa menej. Vymaľovať steny je položka, ktorú zvládnu spolu všetci spolubývajúci a už len to dodá izbe úplne iný vzhľad.

PRED

Instagram

PO

PRED

instagram

PO

instagram

Odporúčame