Pamätáte si na lesbické duo TATU? Plastiky jednu z nich zmenili na nepoznanie!

Foto: Instagram

#Písal sa prelom milénia a do éteru slovenských rádií  sa dostal ruský megahit Nas Ne Dagoniat, za ktorým stála ruská dievčenská hudobná dvojica, známa ako t.A.T.u.

Jej členmi boli Lena Katina a Julia Volkova. Medzi ich piesne, z ktorých boli skutočne veľké hity, možno zaradiť i All the Things She Said. Ten získal uznanie nielen medzi verejnosťou, ale i u hudobných novinárov a kritikov. Popri ňom sa stala úspešnou aj nahrávka All About Us.

Do roku 2012 predala dvojica viac ako úctyhodných 15 miliónov nahrávok po celom svete. Obe verzie (anglická aj ruská) albumu 200 km/h in the Wrong Lane sa zaradili medzi najpredávanejšie hudobné albumy dievčenských skupín všetkých čias.

Mohlo by sa zdať, že dievčenská dvojica mala naozaj obrovský potenciál a našliapnuté na parádnu kariéru. Avšak viac, ako ich hudba, rezonovali v médiách škandály, nehovoriac o stále riešenej sexuálnej orientácii, ktorá sa ukázala ako marketingový ťah. Volkova dokonca neskôr o homosexualite hovorila, že nejde o normálnu a prirodzenú vec.

Divokejšou a vyzývavejšou z dvojice bola bezpochyby Julia. Tá však v posledných rokoch zásobuje svojich fanúšikov iba svojimi fotografiami na sociálnej sieti. Roky a plastiky zmenili kedysi krásnu a zaujímavú dievčinu na niekoho, kto sa na seba vôbec nepodobá. Nuž, keď je ona so sebou spokojná, niet čo riešiť…

https://www.instagram.com/p/BP-57rADuq3/?taken-by=official_juliavolkova

https://www.instagram.com/p/BNbouu9jhzk/?taken-by=official_juliavolkova

 

 

Odporúčame