Juice WRLD neumrel kvôli drogám: Jeho smrť sprevádza tajomno

Juice WRLD a Ally Lotti (Zdroj: Twitter, Gi, iHeart)

#Americký raper Juice WRLD umrel 8. decembra 2019 a o pár dní to budú už tri roky. Oficiálnou príčinou smrti tohto talentovaného umelca je predávkovanie drogami. Juiceova priateľka Ally Lotti tvrdí, že sa tieto tvrdenia nezakladajú na pravde.

Prečo umrel Juice WRLD?

Ally Lotti v aktuálnom videu na sociálnej sieti Instagram kritizovala ľudí, ktorí tvrdia, že Juice WRLD umrel kvôli predávkovaniu. Tvrdí, že to nie je pravda, i keď nemá dostatočné dôkazy, ktorými by tieto slová mohla podporiť. Lotti sa domnieva, že za úmrtím jej partnera je niečo viac.

„Všetci ste sa zbláznili, pretože tvrdíte, že sa predávkoval. Mýlite sa! Mýlite sa! Môžete ísť do hája, je vám to jasné?“ uviedla Ally. „Je v tom oveľa viac, veľa vecí, o ktorých neviete. Neuvedomujete si, akým žiaľom som si musela prejsť. Vy o mne hovoríte samé zlé veci. Mňa to ale nezaujíma,“ dodala.

Celým menom Jarad Anthony Higgins umrel vo veku 21 rokov, pričom viacero ľudí rapového priemyslu potvrdí, že išlo o jedného z najtalentovanejších interpretov svojej generácie. Ako Lotti tvrdí, za jeho smrťou je toho viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Momentálne ale stále nie je isté, čo by to mohlo byť.

Viac rapového obsahu nájdete na tomto odkaze.

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame