Najosobnejšia skladba z albumu MXI: Momo otvoril svoju dušu

Bude toto Momov rok? Samozrejme, na podobné hodnotenia je ešte priskoro, ale faktom je, že o tomto slovenskom rapperovi počujeme prakticky denne. Aktuálny je jeho nový sólový album s názvom MXI. Momo postupne zverejňuje skladby z tohto CD aj na video platformu YouTube, aby sa dostali k čo najväčšiemu počtu ľudí. Poďme sa pozrieť na Sérum, ktoré si dozaista zaslúži aj vašu pozornosť. 

Ak ste si objednali Momove CD a ešte vám neprišlo, nebojte sa, všetko je tak, ako má. Ako informoval samotný interpret, objednávky budú odosielané sedemnásteho mája, a teda už o pár dní. Pred tým ako budete pokračovať v čítaní tohto článku, pripájame vám sem samotnú skladbu Sérum, aby vám mohla hrať v pozadí a urobili ste si o nej názor.

Momo k skladbe napísal, že je z jeho pohľadu najosobnejšia a skutočne, keď si ju pustíte, tak nadnesene napísané, cítiť, že Momo do nej vložil kus svojej duše a svojho srdca. Sérum je hlboký track, ktorý sa ľuďom dostáva pod kožu. Interpret taktiež prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram poďakoval svojim priaznivcom za podporu, ktorú mu posielajú. Aj keď sa to možno nezdá, Momo má jednu z najväčších a najviac dlhodobých fanúšikovských základní v našich končinách.

Nebojte, nezabudli sme, o albume MXI chystáme diel rubriky Na prvé počutie, rovnako tak ako o ďalších hudobných novinkách ako napríklad CD Lockdown Music od H16. Všetko má svoj pravý čas. Z toho, čo sme zatiaľ od Moma počuli, môžeme konštatovať, že jeho hudobný projekt je silný a nájde si svoju cieľovú skupinu. Jeho texty majú zmysel, sú kvalitné rapovo aj hudobne, pričom viacero skladieb dostáva aj videoklipy, čo hrá samo o sebe úlohu.

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Prečo môže ísť A$AP Rocky na 9 rokov do väzenia?

A ako spomíname pomerne často, nech už sú festivaly a koncerty, nech sa môžeme spoločne baviť pod holým nebom slovenským rapom. No nie? Vzhľadom na to, ako sa u nás pandemická situácia vyvíja, je možné, že nám v tejto problematike svitá na lepšie zajtrajšky. Ale o tom zrejme niekedy inokedy a podrobnejšie.

Foto: Momo, profil na Instagrame Momo 

 

Odporúčame