Oto vybudoval sieť obľúbených burgrární, milované hot dogy v Bratislave neuspeli: Ako je na tom gastro v čase pandémie?

Hamburger od Regal Burger

Oto so svojim bratrancom Romanom založili sieť burgrární Regal Burger (Zdroj: Facebook/Regal Burger)

#Gastronómia ponúka zaujímavý a pulzujúci svet, pri ktorom sa každému z nás zbierajú slinky. Okrem toho ponúka silné a inšpiratívne príbehy ľudí, ktorí sa rozhodli priniesť na Slovensko niečo nové. Jedným z nich je aj Oto Kóňa. Ten pôsobí v gastro biznise posledných sedem rokov a v Bratislave má na konte niekoľko úspešných projektov.


Martin sa stal v Anglicku kuchárom roka: Takto vyzerala jeho cesta od školy v Trenčíne po michelinské reštaurácie


V roku 2013 so svojim bratrancom Romanom založili sieť burgrární Regal Burger, neskôr viedol ďalší úspešný koncept NYC Corner a najnovšie sa venuje projekt Slajs, ktorý ponúka kváskovú pizzu. Podcaster Tony Dúbravec sa Ota rozhodol vyspovedať vo svojom najnovšom podcaste.

„Rozprávali sme sa pomerne dlho a otvorene o aktuálnej situácií v súvislosti s gastrom, o jeho začiatkoch, ako si ako študent pričuchol ku gastru, ako s Regalom začínali na Pohode a nevedeli o tomto biznise vôbec nič, o tých najúspešnejších momentoch, ale aj pár failoch,“ napísal Tony k podcastu, ktorý si môžeš vypočuť nižšie.


Tonyho podcasty sú najmä rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorých príbehy chce sprostredkovať poslucháčom. Všetky jeho rozhovory nájdeš na Spotify alebo iných podcastových platformách. Viac o Tonym sa dozvieš na tonydubravec.com.

Zdroj: hashtag.sk, Tony Dúbravec
Odporúčame