Valentina, ktorú by chcel mať doma každý muž: Miluje varenie, napriek tomu je hriešne sexi

Foto: Facebook/Valentina Fradegrada

#Valentina Fradegrada sa narodila v roku 1991. Ako sama o sebe hovorí, vždy bola športovo založená. Dlhých dvanásť rokov sa venovala baletu, ktorý potom vymenila za bojové umenie. To ju učilo prísnosti, presnosti a uvedomenia si, že tvrdá práca a odhodlanie prinášajú vždy želané výsledky. 

Valentina vyštudovala módny dizajn, marketing a grafiku. Vedie si vlastný blog a ako dievča s parádnym výzorom a pozitívnym vzťahom k móde, mala už iba krôčik k modelingu. Modelka, ktorá aktuálne žije v Miláne, miluje varenie. Pri pohľade na jej postavu by to ale zrejme hádal iba málokto, vyzerá totiž výborne. Zrejme je za tým i to, že so svojím osobným trénerom cvičí trikrát do týždňa. Akoby to nestačilo, je nadšenkyňou jogy. Modelka sa do povedomia verejnosti dostala aj vďaka sexi trendu Upsidedownbikini. O čo ide vám prinesieme článok už zajtra.

Dnes má Valentina na Instagrame viac ako 715 tisíc fanúšikov, ktorých zásobuje provokatívnymi fotografiami. Oblý zadok, pevné prsia a snedá pokožka jej zabezpečili aj fotografovanie pre Playboy. Muži z nej šalejú, čo na ňu hovoríš ty?

Foto: Facebook/Valentina Fradegrada

https://www.instagram.com/p/BmBc8DMgxdA/?hl=sk&taken-by=valentinafradegrada

https://www.instagram.com/p/BlvbUr3g1kO/?hl=sk&taken-by=valentinafradegrada

https://www.instagram.com/p/BllIJEHglem/?hl=sk&taken-by=valentinafradegrada

Odporúčame