Separ má na krku dvojizbák a posiela klip z New Yorku (VIDEO)

Separ nám zase raz uvaril poriadne halucinogénne slohy, z ktorých sa nám jemne zamotala hlavička. Čosi také sme od jeho nového tracku „New York Freestyle“ tak trochu aj čakali, keďže ukážky hovorili jasne. Člen crew DMS nám k záveru roka poslal druhý klip z jeho pripravovaného albumu, ktorý podľa všetkého opäť zbúra rapovú scénu. A projekt FLOWDEMORT zatiaľ vyzerá luxusne.

Súdiť môžeme nielen podľa dnešnej novinky, ale takisto aj podľa letného bangru s názvom „Flow Kmeť“. Dnešnú záležitosť produkoval SencakoE a pod réžiu klipu sa postaral Yaksha. Poď si to s nami pustiť!

Separ vzdáva hold legende

Separov nový klip bol natočený na veľmi symbolickom mieste. Ide totiž o roh ulíc Fulton Street a St.James Place, kde sám veľký Notorius BIG ešte ako freestyler v roku 1989 začínal svoju rapovú kariéru. Monsignor teda aj napriek nespornému neustálemu posunu vpred nezabúda ani na svoje korene a takisto ani na korene celej rapovej kultúry.

Ulica, pravdivé bary, tvrdý raprezent, ale aj silné emócie. To všetko track „New York Freestyle“ ponúka na jednom mieste. Klip s domácimi na tak symbolickom mieste má nespornú atmosféru a všetko ostatné taktiež nasvedčuje tomu, že Separ je neustále vo výbornej forme. Album FLOWDEMORT bude teda určite mokrým snom každého skalného fanúšika i fanúšičky.

COVER PHOTO: Instagram.com/separ__dms

Odporúčame