Dominovali Marvelovky a vysoko sa znova dostal aj Zaklínač: Ktoré seriály sme v roku 2021 najviac sťahovali?

Medzi najsťahovanejšie seriály roka sa dostal aj Zaklínač

Medzi najsťahovanejšie seriály roka sa dostal aj Zaklínač (Zdroj: Netflix)

#Rebríček najsťahovanejších seriálov roka 2021 ovládol Marvel spoločne s Disney. Niet sa čomu čudovať, pretože streamovacia služby Disney+ ešte stále nie je dostupná v Európe a v niektorých krajinách Ázie. Diváci sa preto nemajú ako dostať k obsahu a jediným riešením je nelegálne sťahovanie. Torrenty sa aj tento rok sťahovali jedna radosť.


Tip na seriál: Mare of Easttown je najlepšia miniséria roka, ktorá ti poriadne rozprúdi krv v žilách


Nebudeme ťa dlho napínať. Najsťahovanejším seriál roka sa stal WandaVision. Môže za to fakt, že šlo o prvý spin-off roka od štúdia Marvel a premiéroval na jar. Ešte v marci sme ti priniesli aj našu recenziu. Ak ťa zaujíma, čo si o seriáli myslíme, klikaj tu. Druhé miesto obsadil Loki. Prvú trojicu uzatvára obľúbený Zaklínač, a to aj napriek tomu, že druhá séria vyšla len pred dvoma týždňami.

Najsťahovanejším seriálom roka 2021 sa stalo WandaVision
Najsťahovanejším seriálom roka 2021 sa stalo WandaVision (Zdroj: Disney)

Hneď po Zaklínačovi pokračuje nadvláda Marvelu. Na štvrtej priečke skončil The Falcon and the Winter Soldier, na piatej Hawkeye a na šiestej What If…? Zvyšné miesta si už rozdelil iné streamovacie služby. Na siedmom mieste máme Nadáciu od Apple TV+, na ôsmom už tradičných účastníkov Ricka a Mortyho, na deviatom úspešné herné anime Arcane a top 10 uzavrel Wheel of Time z produkcie Amazon.

V rebríčku nám chýbajú väčšie projekty stanice HBO (ak nerátame Ricka a Mortyho), ktorá už prišla o Hru o tróny a štvrtá séria Westworld je naplánovaná na rok 2022. Neprebojovala sa sem ani skvelá Mare of Easttown. Možno ide však o dobré znamenie, nakoľko HBO je dostupné takmer na celom svete a HBO Max naberá nových predplatiteľov v miliónoch. Ktorý seriál bol podľa teba najlepším za rok 2021?

Zdroj: hashtag.sk, ČSFD
Odporúčame