Máme pre teba niekoľko tipov na počítačové hry, ktoré ťa zabavia na dlhé hodiny

unsplash.com/rxspawn

#Pokiaľ si už pozrel všetky seriály, filmy, prečítal si množstvo kníh a nevieš, čo máš robiť ďalej, nezúfaj. Pripravili sme si pre teba desať jednoduchých hier, ktoré ťa dokážu zabaviť na dlhé hodiny. Je len na tebe, ktorú si vyberieš. Samozrejme nám nezabudni dať v komentároch vedieť, pre ktorú si sa rozhodol, prípadne daj ostatným tipy, aké počítačové hry si zahrať.


Vystriedal desiatky profesií a bol známejší ako Mickey Mouse: Prečítaj si zaujímavosti o legendárnom Super Mariovi


Borderlands 3

Postava strelca a lupiča v jednom má už svoju tretiu verziu. V trojke akčnej hry Borderlands na teba čaká obrovské dobrodružstvo, množstvo nových zbraní či zákerných nepriateľov. Poraz ich všetkých a zachráň svoju krajinu pred všetkými hrozbami, ktoré na ňu číhajú.

Call of Duty – Warzone

V tejto novinke sa môžeš spojiť so svojimi priateľmi a bojovať ako pravý hrdina spolu so stopäťdesiatimi hráčmi. Poraz všetkých nepriateľov a odhaľ všetko, čo ti ponúka mapa. Vďaka tomu získaš odmeny a nálož nových zbrane, pomocou ktorých vyhráš všetky súboje. CoD má momentálne množstvo hráčov, takže nuda určite nehrozí.

The Witcher 3: Wild hunt

Pri poslednej verzii Zaklínača sa jej tvorcovia inšpirovali svetom poľského fantasy autora Andrzeja Sapkowského. Štvorka je ešte síce v nedohľadne, zatiaľ sa teda musíš uspokojiť s trojkou. Tá je však absolútnou legendou, ktorá ťa doslova pohltí.

Môžeš sa prevteliť do nemilosrdného zabijaka príšer, ktorý musí vystopovať Dieťa proroctva. Táto živá zbraň totiž dokáže zmeniť svet na nepoznanie. Taktiež si spríjemníš čas, kým sa na Netflix dostane nová séria seriálového spracovania.

Resident Evil 7 – Biohazard

Siedma séria Resident Evil prinesie so sebou strašidelné vizuály a množstvo skvelých zmien. Namiesto pohľadu z tretej osoby sa môžeš tešiť na pohľadu z prvej osoby, plný ťaživej atmosféry, znepokojivého dizajnu a strašidelne bláznivých nových postáv.


Prichádzajú Vikingovia: Nový Assassin’s Creed nám predstaví krvavé vojny odvážnych severanov


Roller Champions

Počítačové hry ponúkajú mnoho možností. Pokiaľ miluješ tie športové, skús si stiahnuť Roller Champions. V hre súťažia dva tímy hráčov a ich cieľom je trafiť loptu do brány. Strhujúca zábava na korčuliach plná adrenalínu ťa naplno pohltí a zabiješ tak nudné dni, počas ktorých sa ti nechce robiť absolútne nič.

Ring of Elysium

V tejto hre nájdeš všetko – od strhujúcich bojov o prežitie až po celosvetové katastrofy. Nachádzaš sa v dovolenkovej oblasti, ktorú postihla ničivá pohroma a ty si musíš zachrániť krk. Všetci ľudia boli evakuovaní, až na 99 ľudí, ktorí sa niekde zabudli. Problém je, že priletí len jedna helikoptéra a tak všetci teraz bojujú o prežitie. Prežiť môžu len štyria. Aby si prežil, musíš odtiaľ ujsť.

Apex Legends

Po niekoľkoročnej vojne konečne nastane mier. Dosiahnuť ho však nie je také jednoduché. Prišla obrovská chudoba a ľudia museli opustiť svoje príbytky. Statočnejší z nich sa presťahovali do vzdialeného zhluku planét, kde nájdu všetko, čo potrebujú na prežitie. Na každom rohu však na teba striehne nebezpečenstvo a ty budeš musieť opäť bojovať o holý život.


Kto je GuardiaN? Pozri sa, ako sa vo svete uchytil náš najúspešnejší gamer


Realm Royale

Tvorcovia tejto počítačovej hry si pre teba pripravili smrtiace zbrane a úžasné schopnosti, ktorými tvoja postavička disponuje. Prekonávaj rôznorodé nástrahy, zbieraj vybavenie, ktorým eliminuješ súpera, aby si si zachránil holý život. Grafika síce príliš neohúri, o to viac sa však pri nej zabavíš.

League of Legends

Staršia klasika a herná legenda, ktorá nikdy neomrzí. Aj keď už existujú novšie počítačové hry, League of Legends si získala milióny fanúšikov po celom svete a jej popularita stále stúpa. Znič nepriateľskú základňu pomocou vlastných tímov a zbieraj bonusy vďaka rôznym objektom na mape.

Sims 4

Táto hra môže slúžiť ako oddychovka, pokiaľ nemáš chuť zabíjať či bojovať. Postav si vlastný dom, zbieraj peniaze, vytvor si vlastnú rodinu a staraj sa o ňu. Zatiaľ je dostupná iba štvrtá časť, no časom sa možno dočkáme ďalšej. Päťka síce príde už asi len na novú generáciu konzol, počítačoví maniaci sa nemajú čoho báť.

Zdroj: epicgames.com, czechgamer.com, playstation.com, wikipedia.org, sector.sk, ea.com, store.steampowered.com
Odporúčame