Nik Tendo a Vercetti CG spojili sily. Track Nemám strach láka široké publikum

Rok 2021, čo sa rapu týka, pokračuje aj naďalej vo veľkom štýle. Dnes bude reč o vyslovene luxusnej spolupráci, ktorú by viacerí z vás ani nečakali. Kombinácia Nik Tenda a Vercettiho CG zaujala natoľko, že si ju ľudia medzi sebou rozposielajú priam raketovým tempom. Skladba s názvom Nemám strach získala za niekoľko hodín desiatky tisíc pozretí a je na mieste si myslieť, že tento song bude lákať. Ak ju skontrolujete o pár dní či týždňov, je reálne, že bude na špičke trendov či už českého alebo slovenského YouTube. 

Nik Tendo patril v minulom kalendárnom roku medzi najviac aktívnych interpretov. Najprv v úvode 2020 publikoval hudobný projekt s názvom Restart, pričom v lete mal v pláne koncertnú šnúru. Avšak, nepodarilo sa to kvôli pandémii koronavírusu. Nik ale nezaháľal pracoval ďalej a koncom roka publikoval ďalší hudobný projekt, ktorý niesol názov Lunazar. Následne to spojil a ľudia si môžu na streamovacích službách nájsť aj jednotný album Restart + Lunazar v jednom. Okrem toho, Nik Tendo sa objavuje na veľkom množstve spoluprác a nečudo, že v tejto dobe je radený medzi najväčšie hviezdy československého rapu. U našich západných susedov sa najviac hovorí o Tendovi, Viktorovi Sheenovi a Yzomandiasovi. Pre niekoho je dokonca Nik Tendo jednotkou už teraz. O tom ale budeme diskutovať niekedy inokedy.

Teraz môžeme počuť Nik Tenda na tracku Nemám strach, kde ho dopĺňa Vercetti CG. Vercetti bol pred pár mesiacmi známy prakticky iba úzkej skupine ľudí, ale jeho hviezda stúpa a získava si pozornosť aj za hranicami Českej republiky. A po vypočutí tohto tracku môžeme konštatovať jediné.

Tento song je bomba. Nechceme oboch prechváliť, ale premyslené texty, či už jedného alebo druhého. Dobrá produkcia, kvalitná hudba a pútavý videoklip. Label Milion Plus opäť nesklamal, po nijakej stránke. Samozrejme, nemusí to byť šálka kávy pre každého, ale keď si pustíte tento track viackrát, tak sa vám naozaj dostane pod kožu. Je to prirodzené, či už Nik Tendo alebo alebo Vercetti CG, ktorí vo svojej tvorbe vo veľkej miere používajú emóciu a je to cítiť. Ak si to nemyslíte, pokojne si to zapnite niekoľkokrát, a okrem toho, že budete počúvať, taktiež aj cíťte.

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Puerto vie, čo povedať tým, ktoré sa zmenili. Inšpiruješ sa?

Vzhľadom na to, že tento track má pomerne po krátkom časovom intervale takmer sto tisíc pozretí, môžeme očakávať, že títo dvaja budú spolu spolupracovať aj častejšie. Priaznivci SK a CZ rapu by sa tomu určite nebránili.

Foto: Nik Tendo, profil na Instagrame Nik Tendo

Odporúčame