#Je veľa potravín, ktoré si myslíme, že patria do chladničky, ale pritom opak je pravdou. Už dlhšie sú vedené spory o tom, aká potravina má ísť po otvorení do chladničky, a aká nie. To či patrí kečup, či horčica do chladničky sme sa už dozvedeli!
Poznáte ten pocit, keď po otvorení kečupu zvažujete, kam ho správne uskladniť? Možno viacerí z vás si tieto omáčky dávajú do chladničky. Iní do špajze a niekto len tak, voľne v kuchyni. Lekár Zac Turner, túto záhadu už rozlúštil. Informuje o tom portál Ladbible.com
Lekár dostal otázku, že kam patria naše obľúbené omáčky k jedlám, a to nie len kečup, horčica, ale tiež arašidové maslo či malinový džem. Povedal: „Existujú dva spôsoby, ako sa na túto diskusiu pozerať.“ Vraj je to veľakrát o preferanciách ľudí a či sa rozhodnú mať veci v chladničke alebo nie. Doktor Turner tvrdí, že kečup ani arašidové maslo nepatrí do chladničky.
Buď s nami aj na Instagrame a dozvieš sa o každom novom článku ako prvý!
Zdieľať na