Privítaj jar s Disney Plus: Budeš svedkom vraždy na zaoceánskom parníku, no spoznáš aj svet ženskou zvieracou optikou

V novinke Smrť a iné detaily budeš svedkom záhadnej vraždy na luxusnom parníku(Zdroj: Hulu)

#Prvý jarný mesiac s Disney+ sa bude niesť v znamení seriálov. Dočkáš sa 2. série pôvodného seriálu Disney+ Život a Beth a premiéru bude mať aj Smrť a iné detaily, v ktorom sa ocitneš na luxusnom zaoceánskom parníku. Začiatok marca tiež odštartuje 2. sériou seriálu Neobyčajná, ktorá opäť ponúkne mix žánrov a originálnych scenáristických nápadov. A tým sa marcová ponuka Disney+ nekončí.

Smrť a iné detaily

Seriál sa odohráva uprostred lesku a slávy svetovej smotánky a zameriava sa na brilantnú a problémovú Imogene Scottovú (Violett Beaneová), ktorá sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste (dobre, bola to tak trochu jej chyba) a stane sa hlavnou podozrivou v záhadnej vražde v zamknutej miestnosti. Miesto činu? Honosne zrekonštruovaný zaoceánsky parník v Stredozemnom mori. Podozriví? Každý rozmaznaný hosť a každý vyčerpaný člen posádky. Problém? Aby dokázala svoju nevinu, musí sa spojiť s mužom, ktorým pohŕda – Rufusom Cotesworthom (Mandy Patinkin), najlepším detektívom na svete.

Premiéra: 5. marec

Život a Beth

Vzťah Beth a Johna sa stáva čoraz vážnejším. Beth sa začne zaoberať myšlienkou na manželstvo a založenie rodiny, zatiaľ čo s Johnom hľadajú odpovede na ich problémy v komunikácii. Beth robí všetko pre to, aby udržala svoje vzťahy pri živote, a zároveň sa snaží byť oporou priateľom a rodine, ktorí na prahu štyridsiatky zápasia s vlastnými problémami.

Premiéra: 20. marec

Neobyčajná

Po odhaleniach z prvej série má partia veľkú šancu stať sa poriadnymi dospelými. V tejto sérii sa Carrie a Kash pokúšajú obnoviť svoj platonický vzťah a zároveň sa postaviť na vlastné nohy. Spermokňažník zisťuje, kam vlastne patrí, a Jen sa snaží byť lepšou verziou seba samej. Čo nie je ľahké, keď máte sklon k sabotážam seba samej.

Premiéra: 6. marec

Renegátka Nell

Anglicko v roku 1705. Nell Jacksonová je falošne obvinená z vraždy a spolu so svojimi sestrami je na úteku. Aby prežila, uchýli sa k lúpežiam. S pomocou veľmi mocného kumpána, odvážnej malej víly Billy Blind, si Nell uvedomí, že existuje dôvod, prečo ju osud zavial na zlú stranu zákona. Dôvod väčší, než si kedy dokázala predstaviť – prekaziť magické sprisahanie proti anglickej kráľovnej.

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Nominácie tohtoročných Oscarov sa nesú v znamení diverzity: Medzi kandidátmi je natívna Američanka aj LGBTQ+ herci

Premiéra: 29. marec

Kráľovné zvieracej ríše

Najdivokejšie miesta na svete boli vždy domovom mocných vodcov. Dokument Kráľovné zvieracej ríše skúma nový druh hrdinstva – divoké, inteligentné, vytrvalé a… ženské. Sleduje vodkyne na celom svete a rozpráva príbeh ich odhodlania, vytrvalosti, ale aj priateľstva a lásky. Tieto kráľovné nie sú vždy láskavé ani mierne, nedovolia, aby sa niečo postavilo medzi ne a úspech a bezpečie ich rodín. Dokument, v sprievode hlasu oceňovanej herečky Angely Bassettovej, vôbec po prvý raz ukazuje svet prírody ženskou optikou. Sedemdielny seriál vznikal štyri roky a režíroval ho čisto ženský produkčný tím z celého sveta, čo je v oblasti prírodných dejín prelomové. Využíva najmodernejšiu technológiu na odhalenie prekvapivých poznatkov o tom, ako sa samice vo svete prírody dostávajú k moci, pričom sa často spoliehajú na spoluprácu a múdrosť namiesto hrubej sily, aby sa presadili.

Premiéra: 5. marec

Marvel Animation: X-men ‘97

Animovaný seriál X-Men ´97 sa vracia do kultovej éry 90. rokov, keď sa skupina mutantov zvaná X-Men snaží využiť svoje nadprirodzené schopnosti na ochranu sveta, ktorý mutantov nenávidí a bojí sa ich. X-Meni sa stretávajú s nečakanými problémami a sú nútení čeliť nebezpečnej a neistej novej budúcnosti.

Premiéra: 20. marec

Sleduj náš Instagram

Zdroj: hashtag.sk, Disney+
Odporúčame