Ak nemáš s kým sláviť Valentína, uži si GALENTINE’S DAY: Mužskú polovičku nepotrebuješ

Určite tento typ osláv odporúčame každému (Zdroj: Freepik/artursafronovvvv)

#Ak si single a z blížiaceho sa Valentínu máš priam hrôzu, máme pre teba skvelý tip na odreagovanie. Spoj sa s ostatnými single kamoškami a pripravte si babský večer. Predvečer Valentína, teda 13. február, je na to ako stvorený. Ide o takzvaný „Galentine’s Day“, ktorý vznikol už pomerne dávno.

O čo ide?

Termín Galentine’s Day vznikol ešte v roku 2010, kedy sa objavil v americkom komediálnom seriáli Parks and Recreation. Hlavná postava oslavovala priateľstvo so svojimi kamoškami, pričom si užili večer plný zábavy bez svojich polovičiek.

Táto slovná hračka sa skladá z dvoch slov – z „gal“ a z „Deň sv. Valentína“. Označuje deň, ktorý je venovaný oslave priateľstva medzi ženami (výraz „gal“ je z angličtiny, môžeš ho voľne preložiť ako „priateľka“ alebo „dievča“).

Určite tento typ osláv odporúčame každému. Áno, aj tebe. Priateľstvo je jedna zo základných zložiek spokojného života. Mať dobrú kamarátku je na nezaplatenie – ochotne ťa vypočuje, je pri tebe v dobrom aj v zlom, snaží sa byť nápomocná… Takýto vzťah si rozhodne zaslúži oslavu, no nie?

Osláv ho tiež!

Ako sme už spomínali vyššie, tento deň môžu oslavovať aj dievčatá, ktoré nie sú single. V podstate ide o fantastickú babskú jazdu, ktorú si môžeš urobiť so všetkými kamoškami. Zadané či nezadané, každá si určite rada užijete príjemné babské aktivity.

Pyžamová párty

Klasika, ktorú nemusíš obdivovať len v obľúbených filmoch. Dohodni sa s kamoškami a zorganizujte si vlastnú pyžamovú párty. Či budete pozerať romantické komédie, horory alebo Harryho Pottera, je len na vás. Chýbať by nemalo ani drobné občerstvenie v podobe pukancov či obľúbených sladkostí.

Rozmaznávaj sa!

Čo je lepšie, než si dopriať s babami výživný beauty deň? Či si vyrazíte spoločne do salónu alebo si urobíte beauty deň v rámci prespávačky u jednej z vás je len na tebe. Urobte si masku či nádhernú manikúru a popri tom poklebeťte. Čím viac kamošiek zorganizuješ, tým väčšia zábava to bude!

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Nebezpečná čoraz viac obľúbená závislosť: Takýto má na teba vplyv, podľa vedcov ide o hazard so zdravím

Obdaruj kamošku

Ak organizuješ Galentine’s Day u seba doma, môžeš si pripraviť pre kamošky aj malý darček na pamiatku. Či už sa rozhodneš pre personalizované predmety, obľúbenú kozmetiku či sladkosť, alebo im dopraješ kvalitnú fľašu vína, je len na tvojom uvážení. Aj maličkosť poteší, preto ak pôjdeš na istotu, určite zaboduješ…

Sleduj náš TikTok

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame