TikTok highlighty: Takto ľahko sa dorozumieš s Poliakom aj Ukrajincom

rozhovor mladí ľudia

Aj Slovania majú niekedy problém vzájomne sa dorozumieť (Zdroj: GettyImages)

#Každý týždeň ti v rámci našej novej rubriky ponúkneme výber tých najzaujímavejších noviniek alebo profilov, na ktoré sme narazili na sociálnej sieti TikTok. Si zvedavý, čo sme si posledné dni išli?

Lícenka a jej prvenstvo

Určite si už počul o trende underpaintingu, ktorý svet líčenia (a TikTok) zasiahol len prednedávnom. Teraz po sieti koluje jeho obdoba, ktorá nesie názov underblushing. Ide o špecifické poradie nanášania lícenky. TikTokerka Valeria Polcová ti vo videu ukáže, ako na to. Skúsiš tento zaujímavý trend pri najbližšom líčení?

@valeria.polcova🌸Under Blushing🌸♬ original sound – Valeria

Upeč si zdravú dobrotu!

Nie si príliš zručným cukrárom, no máš chuť na niečo dobré a zároveň zdravé? Toto nízkokalorické banánové brownie musíš určite vyskúšať! Z troch ingrediencií, ktoré zaiste nájdeš aj doma, vyčaríš v priebehu pár minút brutálnu dobrotu, ktorá sa dokonca takmer vôbec neodrazí na tvojej váhe. Mňam!

@radk.a1 Zdravy vegan bananovy brownies Recept najdete na IG radk.a #cake #recepty #zdravejedlo #zdravyzivotnistyl #bezcukru ♬ original sound - radk.a
<script>

Uľav si od stresu

V dnešnej rýchlej dobe žijeme všetci v strese, panike a napätí. A rozhodne to nie je dlhodobo udržateľný stav. Na profile Ľubky Kováčik nájdeš skvelé video, ktoré ti poradí cviky a dychové techniky pre dokonalú relaxáciu aj počas toho najnáročnejšieho dňa.

@lubka.kovacik Ak zažívaš stavy paniky a stresu, skús tieto techniky. ✨🌱😊 A nezabudni, že pomoc pre teba je aj na @Hedepy.sk #terapia #lubkakovacik #stres #panika #dusevnapohoda #tipy ♬ Little Things - Adrian Berenguer
<script>

Nový jazyk?

TikToker, ktorý si hovorí Robo Yurichek, prišiel s prekvapivým videjkom. V ňom tvrdí, že by mal existovať nový slovanský jazyk, ktorý uľahčí komunikáciu medzi príbuznými jazykmi Slovanov. Mali by sme mu rozumieť nielen my, ale aj Poliaci, Chorváti, Česi či Rusi. Vo videu nájdeš aj krátku ukážku tohto jazyka. Tak čo, porozumel si mu?

@robo_yurichek Rozumieš medzislovančine? 🗣️Sorry za výslovnosť, snažil som sa:P #fakty #zaujimavosti #jazyk #jazyky #slovania #sinevedel? ♬ original sound - Robo Yurichek
<script>

Nákupy v Egypte

Zaujímajú ťa finty obchodníkov v prímorských destináciách? Ľubomíra Mohamady, Slovenka žijúca v Egypte, sa so svojimi sledovateľmi podelila o to, ako to chodí na egyptských trhoch. Obchodníci nechcú zbohatnúť len na turistoch, ale aj na domácich. Prekvapilo ťa kritérium, podľa ktorého sa rozhodujú o cene svojho produktu?

@lubomiramohamady Finty na egyptských obchodníkov ODHALENÉ! #slovenkavegypte #nakupy #dobrerady #preteba #dovolenka #cestovanie #obchod #slovacivzahranici #zivotvzahranici #slovakia_tiktokers ♬ original sound - Lubomira Mohamady
<script>

Sleduj náš TikTok 

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame