HOROSKOP na január mnohým vyrazí dych: Nový rok si pre tieto znamenia pripravil nepríjemné prekvapenie!

dve dievčatá klebety

Január pre niektorých nebude práve príjemný (Zdroj: Unsplash/Ben White)

#Nový rok odštartoval v plnej sile. Názory na to, či bude lepší alebo horší ako ten predchádzajúci, sa líšia. Chceš vedieť, čo čaká teba najbližšie dni?

Vodnár (20. január – 18. február)

Vodnárom sa bude dariť v oblasti financií. Stačí, aby si kúpili los. Nie však hocijaký. Musíš si ho kúpiť na autobusovej stanici. Šanca na výhru tak bude vyššia, ako by si možno čakal.

Ryby (19. február – 20. marec)

Démoni z minulosti ťa doženú. Starý známy ti pošle spoločné fotografie, ktoré sú staré viac ako 10 rokov. To, čo na nich robíš, by nikdy nemalo uzrieť svetlo sveta, inak je tvoja reputácia navždy v háji.

Máme pre teba výber obľúbených digitálnych fotoaparátov
Nie vždy sa oplatí všetko fotografovať… (Zdroj: Unsplash/Jakob Owens)

Baran (21. marec – 20. apríl)

Január bude pre Baranov viac ako príjemný. Vo výhľade je nová známosť. Nemusí ísť pritom o životného partnera. Možno je to iba „kamarát s výhodami“ a možno osoba, s ktorou ti bude stačiť stretnúť sa iba sem-tam, ale vždy to bude intenzívne a úprimné. Držíme palce!

Býk (21. apríl – 20. máj)

S týmto ľudia narodení v znamení Býka asi nepočítali. Nový rok začne poriadne zostra. Turbulencie možno očakávať najmä v partnerskom živote. Ak si zadaný, priprav si veľa vreckoviek a hektolitre zmrzliny. Väčšina býkov sa v januári rozíde so svojím partnerom alebo poháda s najlepším kamarátom.

Blíženci ( 21. máj – 21. jún)

Prvé dni nového roka a mesiaca budeš veľa spať a leňošiť v posteli. Nie však dobrovoľne. Skolí ťa chrípka a vysoké horúčky. Ak ešte nepociťuješ príznaky, ochráň sa dostatočným prísunom vitamínov.

žena je jablko
Jedálniček spestrite zeleninou a ovocím (Zdroj: Gettyimages)

Rak (22. jún – 22. júl)

Rozhodneš sa zareagovať na pracovnú ponuku, ktorá bude pre teba obrovskou výzvou. Stačí si veriť, máš na to! Kto by predsa lepšie zahral klauna v nákupnom centre ako ty, že?

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Seriál Pán profesor: Čo na ňom najviac milujeme a kedy uvidíš ďalšie časti?

Lev (23. júl – 22. august)

Nespútanosť sa ti môže vypomstiť. Hrozí ti problém veľký ako Brno (čiže nie moc veľký, ha-ha). Školopovinné levy však balansujú na hrane, pretože im hrozí vyhodenie zo školy. Nabudúce si dobre premysli, čo urobíš.

Panna (23. august – 22. september)

Január bude pre každú Pannu mimoriadne príjemný. Čo si za tým môžeš predstaviť, necháme na tvoju fantáziu. Isté však je, že ťa nečaká žiadny problém ani nepríjemná situácia.

Váhy (23. september – 22. október)

Nie je nič krajšie ako spontánne rozhodnutia. Aj preto sa rozhodneš kúpiť si letenku do Albánska. Nuž, vraj je to vychádzajúca hviezda dovolenkových destinácií. Daj nám potom vedieť, ako sa ti tam páčilo.

muž s kufrom cestuje
Lacné cestovanie je trend súčasnosti (Zdroj: Unsplash/Mantas Hesthaven)

Škorpión (23. október – 21. november)

Ako milovník lyžovania si nemôžeš nechať ujsť jazdu na lyžiach. Na Slovensku je snehu minimum. a preto nahovoríš kamarátov, aby ste za snehom vyrazili do rakúskych Álp. Ako dobre, že si dostal pod stromček peniaze. Ver totiž, že sa ti zídu viac ako myslíš. Jedine, ak by si chcel ostať na vode…

Strelec (22. november – 21. december)

Cesta vlakom dokáže byť niekedy poriadne únavná. V januári zaspíš v rannom spoji a zobudíš sa až v konečnej stanici. Zmizne ti pritom aj ruksak, ktorý si mal položený vedľa seba. Mobil nemáš a telefónne číslo na maminu si nepamätáš. To znie ako skvelý námet na komédiu.

Kozorožec (22. december – 19. január)

Hoci na to ešte nemáš vek, skúsenosti, financie ani zázemie, začnú ti tikať biologické hodiny. Túžbu po rozmnožovaní by si mal však poriadne krotiť. Dieťa predsa nemôže mať dieťa a to vieš. Vydrž ešte aspoň 10 rokov!

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Ako na ženský orgazmus či dobré rodičovstvo? Tieto vzťahové tipy ti otvoria oči

Chceš byť nonstop v obraze?

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame