Všetci okolo neho fetujú: Prečo sa Refew nechytá na Rytmusa? (Rozhovor)

Refew v rozhovore pre ÓČKO. (Zdroj: YouTube.com/ÓČKO)

#Refew patrí medzi interpretov, ktorí, keď niečo vydajú, zaujmú. V jeho tvorbe je silným pilierom najmä autenticita. Tá sa koniec koncov objavuje aj v rozhovoroch, ktorých je aktérom. 

Refew opäť naplno otvorený

Jedno takéto interview vzniklo aj aktuálne, keď českého rapera vyspovedala Soňa z ÓČKO v rámci O BLACK TALK. Pripájame vám sem kompletnú epizódu, ktorá má približne 53 minút. Avšak, musíme úprimne priznať, že aj keby mala dve hodiny, počúvali by sme, pretože Refew hovorí o mnohých pútavých témach.

Samozrejme, ako to už býva v tomto type textov zvykom, nebudeme do detailov spoilovať, o čom debata bola, aby ste si mohli epizódu vychutnať sami. Môžeme však čo-to naznačiť, pretože máme pocit, že Refew hovoril prakticky o všetkom. A ešte k tomu, sebe vlastným pútavým spôsobom.

Je to dôkazom toho, že je to naozaj otvorený človek, ktorý sa na nič nehrá a nič neskrýva. Priznal, že drogy sú všade okolo neho, pričom má aj veľa kamarátov, ktorí im prepadli. O to náročnejšie je ostať čistý, ale v konečnom dôsledku má každý svoju hlavu a je zodpovedný za svoje rozhodnutia.

Dozviete sa, že zarába naozaj slušné peniaze, ale napríklad na Rytmusa sa vôbec nechytá, pričom potvrdil aj to, že hudbe ako takej sa venuje od 12 rokov. Práve prax ho posúva dopredu, čo je cítiť aj na jeho aktuálnych projektoch a skladbách.

Viac rapového obsahu nájdeš na tomto odkaze.

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame