Roko publikoval NoTuneChallenge: On nehrá rap game, on má vlastnú hru. Bude album?

Aj keď sa očakávalo, že NoTuneChallenge bude po Hot16Challenge novým trendom v slovenskom a českom rape, ide o výzvu, ktorá nie je medzi interpretmi až taká populárna. Jedná sa o rapovanie bez akýchkoľvek efektov, pretože žijeme v dobe, kedy väčšina interpretov efekty a častokrát ich hlas na živých koncertoch a v skladbách na YouTube znie úplne inak. Teraz sa do výzvy zapojil aj jediný a jedinečný Roko. 

Roko sa rapovania bez efektov nezľakol, veď ak sledujete jeho cestu, tak on rapuje bez efektov stále. Človek, ktorý si vždy povie svoje, nemá problém zdissovať (alebo zdiskovať) kohokoľvek a je vďaka svojej autenticite veľmi populárny aj medzi rapovými poslucháčmi či samotnými interpretmi, zverejnil naplnenie výzvy, ktoré sa, vzhľadom na komentáre pod videom, dočkalo pochvaly.

Okrem toho, na tejto výzve sa objavuje aj Menežeris, ktorý oznamuje, že Roko chystá na november album. Nevieme, ako môže toto CD vyzerať, ale už teraz je isté, že to bude niečo na čo sa dlho-dlho nezabudne. Veď netreba zabúdať na to, čo Roko hovorí na Dameho albume 100RY – Roko a Dame, rekordy láme.

Samozrejme, ako je u Roka zvykom, celú vec je potrebné brať s nadhľadom, ale môžeme skonštatovať, že je dobré, že je na našej scéne aj takýto chlapík, ktorý je v slovenskom rape dlhšie ako niekoľko raperov, ktorých každodenne počúvate vy či my.

Foto: Roko, YouTube video

Odporúčame