Matej z Ružindola prišiel o 100 000: Myslel si, že to je prank! Mama išla zinfarktovať

Matej z Ružindola prišiel o 100 000.

Matej z Ružindola prišiel o 100 000. (Zdroj: rtvs)

#V nedeľu sa odvysielala prvá časť Matovičovej očkovacej lotérie. Z 5 možných výhercov sa peniaze nakoniec podarilo získať len jednému. O 100 000 sa pokúsil zabojovať aj Matej z Ružindola. Ten telefón zodvihol avšak neskôr ho zložil. Myslel si, že je to prank.

Hneď ako Matej zodvihol telefón sa totižto ocitol vo vysielaní a počul jačiacu moderátorku. „Ja som myslel, že to je nejaký prank. Nie je predsa normálne sa najprv predstaviť, až potom prípadne vydávať divné zvuky (najlepšie teda bez tých zvukov)?“

„Po zložení telefónu som išiel utrieť riady a zrazu mi len napadlo, že „nejde teraz tá očkovacia lotéria“? A keď išli žrebovať ďalšieho človeka, tak povedali niečo štýlu „vďaka Matejovi z Ružindola teraz hráme o 200 000€“. Mama išla zinfarktovať a o 10 minút som mal v group chate niekoľkokrát poslaný meme,“  uviedol Matej na Reddite.

Hneď ako Matej zodvihol telefón sa totižto ocitol vo vysielaní a počul jačiacu moderátorku
Hneď ako Matej zodvihol telefón sa totižto ocitol vo vysielaní a počul jačiacu moderátorku (Zdroj: Unsplash.com /
NordWood Themes)

Prvé dve hodiny si myslel, že toto je koniec jeho života. Neskôr sa s tým už zmieril, „Bohužiaľ takéto veci sa stávajú, ja síce nie som veriaci, ale verím v to, že veci sa dejú v živote tak, ako sa majú a možno vďaka tomu, že som nevyhral sa mi stane iná dobrá vec“ poznamenal Matej.

Zdroj: hashtag.sk, reddit.com
Odporúčame