Natália má jednu z najlepších postáv v Európe: Uspela na náročnej medzinárodnej súťaži, toto je jej odkaz

Natália Kapustová sa pýši skvelou postavou.

Natália Kapustová sa môže pochváliť jednou z najkrajších postáv v Európe (Zdroj: instagram/nattaliakapustova)

#Mať krásnu postavu je snom mnohých dievčat, no nie každej sa chce tráviť hodiny v posilňovni. Navyše, náročná časť budovania pekného tela prebieha aj v kuchyni. Svoje o tom vie aj Natália Kapustová, slovenská bikinifitnesska, ktorá z nedávnych Majstrovstiev Európy vo fitness priniesla bronzovú medailu.

Súťažiť začala ešte minulý rok a kým mnohí plakali nad vzniknutou situáciou v súvislosti s pandémiou, Natália hľadala spôsoby, ako sa neustále zlepšovať. Dotiahla to až na medzinárodné pódiá a priniesla si niekoľko medailí z kategórie bikinifitness. Aj napriek zavretým posilňovniam na sebe pracovala aj počas súťažnej pauzy a pred niekoľkými dňami sa znova postavila na pódium.


Úspešná fitnesska o chudnutí a krásnej postave: Drastická diéta, detox či tabletky nefungujú, čo radí?


,,Doteraz moja najnáročnejšia príprava, tak ako aj najnáročnejšia súťaž, ale dopadlo to nad moje očakávania,“ napísala krátko po úspešnej súťaži v Španielsku šikovná Slovenka, ktorá sa pýši útlym pásom a svalnatými nohami. Hoci je fitness a kulturistika subjektívnym športom, Natáliine proporcie u rozhodcov jasne bodovali na Slovensko priniesla bronzovú medailu z kategórie junioriek do 20 rokov a piate miesto spomedzi žien.

Natália na svojom Instagrame pravidelne zdieľa motiváciu, ktorá ťa nakopne ísť si zacvičiť. ,,Ľudia toho narozprávajú… Nepočúvaj a choď si za tým, keď to chceš. Je milión dôvodov prečo nie, ale pokiaľ máš cieľ, stačí ti jeden dôvod prečo áno,“ odkázala svojim fanúšikom pri nedávnom príspevku. Ako je zrejmé, Natáliin cieľ je neustále zlepšovať svoju postavu a Slovensko reprezentovať aj naďalej.

Kedy si bol naposledy vo fitku ty?

Zdroj: hashtag.sk, instagram.com/nattaliakapustova
Odporúčame