Dwayne Johnson patrí k najslávnejším hercom: Tieto zaujímavosti si o The Rockovi rozhodne netušil

The Rock vo filmovej sérii Rýchlo a Zbesilo

The Rock vo filmovej sérii Rýchlo a Zbesilo (Zdroj: Universal Pictures)

#Kto by nepoznal Dwayna “The Rock“ Johnsona. Väčšinu svojej wrestlerskej kariéry strávil vo WWE, kde získal celkovo 16 titulov: 9 titulov v ťažkej váhe, 7 WWE titulov, 2-krát WCW svetový titul, 2-krát Intercontinental tituly, a 5 WWE Tag Team titulov. Bol šiesty WWF/E Triple Crown Champion. Tiež je víťazom 2000 Royal Rumble. Neskôr sa začal viac venovať hereckej kariére.


Aj ty patríš k fanúšikom Leonarda DiCapria? Toto sú tie najlepšie filmy, v ktorých zahviezdil


Herecký debut mal v roku 2002 vo filme Kráľ Škorpión. Za túto rolu dostal 5 a pol milióna amerických dolárov, čo bola v tom čase najvyššia suma, ktorú kedy zaplatili hercovi za jeho prvú rolu. Odvtedy sa objavil v úspešných filmoch ako sú Pobrežná Hliadka, Vitajte v džungli, Kráčajúca skala, Plán hry, Útek na Horu čarodejníc či Skala.

Pokračoval projektami, ako Zúbková víla, Cesta na tajomný ostrov, Doom, Fízli zo zálohy, séria Rýchlo a zbesilo, Mrakodrap, Rampage alebo San Andreas. Pokiaľ sa chceš o tomto hercovi dozvedieť viac, určite klikaj na video od YouTubera Stejka, ktorý si pre teba pripravil 20 zaujímavostí z jeho života.

Zdroj: hashtag.sk, YouTube/Stejk, Wikipedia/Dwayne Johnson
Odporúčame