Recept na tvarohovú pizzu s ovocím: Raz ochutnáš a už ju budeš chcieť robiť navždy!

Stav na tento chutný recept - ovocná pizza s tvarohom pre každého maškrtníka (Zdroj: Unsplash)

#Simona Malková je mladá slovenská foodblogerka. Aj napriek tomu, že miluje sladké dobroty, je vyznávačkou zdravého životného štýlu. Pretvára klasické koláčiky s množstvom kalórií na také, ktoré ponúkajú lepšiu nutričnú hodnotu. Jej recepty nájdeš Instagrame, kde má už vyše 42-tisíc followerov, a tiež v jej kuchárskej knihe Sladké a fit.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Simona Malková (@simona_malkova),

Dnes ti predstavíme recept na chutnú tvarohovú „pizzu“ s ovocím. Jednoduchý postup je zárukou skvelej maškrty. Tak sa pusti do toho!

Ingrediencie, ktoré budeš potrebovať:

Cesto:
100 g jemného tvarohu
30 g celozrnnej špaldovej múky
1 vajíčko
stévia podľa chuti

Krém:
150 g tvarohu
15 g džemu
ľubovoľné sladidlo podľa chuti
drobné ovocie podľa chuti

Postup:

Tvaroh, vajíčko, múku a stéviu zmiešaš dohromady. Cesto na plechu natrieš dosladeným tvarohom, ktorý zmiešaš s džemom. Navrch naukladáš ovocie a pečieš približne 20 minút pri teplote 200 stupňov. Cesto si môžeš predpiecť aj samostatne (6-7 minút) a po upečení naň natrieš krém. Pizzu podávaj buď studenú, alebo teplú. Preliať ju môžeš proteinellou, prípadne dozdobiť šľahačkou či zmrzlinou.

Chceš viac takýchto skvelých receptov? Objav skvelú kuchársku knihu na Martinus.sk

Zdroj: Hashtag.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť