Pracuj odkiaľkoľvek a píš články, ktoré čítajú tisícky ľudí: Pridaj sa do nášho tímu redaktorov!

Práca snov v Hashtag.sk (Zdroj: Unsplash.com)

Hľadáme redaktorov na dlhodobú spoluprácu

#Máš skúsenosti s písaním, vieš zaujať čitateľov, ovládaš gramatiku a máš zmysel pre štylistiku? Dokážeš si poradiť aj s väčším článkom, ktorý problematiku rozoberie do hĺbky, prinesie zaujímavé fakty, pospája súvislosti a ponúkne nový pohľad? Nebojíš sa komunikovať s odborníkmi či osloviť do článku viacero respondentov? Potom hľadáme práve teba!

Náš tím rozširujeme o zodpovedných a samostatných redaktorov, ktorí nám budú v redakcii pomáhať s písaním rozsiahlejších článkov na rôzne témy. Ideálne, ak máš priestor na part-time/full-time zapojenie.

Ty sám/sama si budeš vyberať, kedy chceš pracovať a nebude ťa nijak obmedzovať ani pracovná doba. Navyše, môžeš pracovať z pohodlia domova alebo kdekoľvek sa ti to bude hodiť. Finančné ohodnotenie je na dohode, pokojne nám napíš svoju predstavu za článok alebo úväzok. 

Zaujala ťa naša ponuka a chceš sa o nej dozvedieť viac? 

1. Pošli nám info o sebe. Je na tebe, či to bude klasické CV alebo video vizitka.
2. Pripoj ukážky tvojich článkov.
3. Navrhni 5 tém vo forme nadpisov, ktoré si myslíš, že by mohli čitateľov Hahstag zaujať. Podstatné je, aby išlo o silné námety, ktoré zarezonujú a oplatí sa ich spracovať vo forme rozsiahlejšieho článku, rozoberajúceho tému viac do hĺbky.
4. Napíš predstavu o zapojení (počet odovzdaných článkov mesačne) + predstavu honoráru.

Všetko to pošli našej šéfredaktorke Anet na hashtag@hashtag.sk.

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame