Kendrick rozoberá Drakea kúsok po kúsku: Toto je najväčší rapový beef posledných rokov

Kendrick

Kendrick ničí Drakea (Zdroj: YouTube.com/Kendrick Lamara + Instagram.com/champagnepapi)

#Mnohí vravia, že sme práve svedkami posledného rapového konfliktu takýchto rozmerov. Zúčastnených je tam skutočne veľa mien, avšak hlavnými aktérmi sú najmä Kendrick Lamar a Drake, pričom Drake je presne tým, voči ktorému sa v súčasnosti istým spôsobom rozbehlo hnutie za jeho „elimináciu“, ako to nazval sám Kanye. Ako sa táto rapová vojna aktuálne vyvíja?

Ako to vlastne začalo?

Celú túto situáciu spustil na konci marca práve Kendrick, ktorý sa predstavil ako jeden z hostí práve na albume We Don´t Trust You od Futurea a Metro Boomina, konkrétne v skladbe „Like That“. Práve tam vystrelil riadky smerom na J. Colea, ale aj na Drakea. Nuž a odpovede na sebe nenechali dlho čakať, pričom Drake vypustil dve skladby, avšak oficiálnym je najmä track „Push Ups“, v ktorom sa však nevenoval iba Kendrickovi, ale spomínal tam aj dvojicu Metro a Future, Rick Rossa alebo aj The Weeknda. 

Konflikt vo veľkom pokračuje

Síce to tentokrát trošku trvalo, ale Kendrickovou odpoveďou bol track „euphoria“, pričom až teraz sa to všetko vlastne rozbehlo skutočne naplno. 

Drake so svojou spätnou väzbou príliš dlho neváhal a po dlhšej dobe sľubov vypustil chystanú atómovku ako sám Oppenheimer. Mocný 7-minútový disstrack s názvom „Family Matters“ si opäť vzal na mušku viacero mien, pričom však Drake ukázal nielen ako vie rapovať, ale že vie vytiahnuť aj skutočne tvrdé veci voči svojim oponentom. Hovorí tam napríklad aj o tom, že Kendrick údajne napadol svoju ženu…

V tento moment sa však karta veľmi výrazne začala obracať v Kendrickov prospech, nakoľko nám tento rodák z Comptonu ukázal, že sa len tak nezľakne a do pár hodín vypustil ostrú bombu s názvom „meet the grahams“. Tu už začalo naozaj prituhovať, nakoľko Kendrick Drakea obvinil z toho, že skrýva svoje ďalšie dieťa a ZÁROVEŇ, že je na čele obchodovania s deťmi v rámci Drakeovho rodného Toronta. A toto už naozaj nie sú výmeny nahnevaných instagramových storiek…

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Beethoven priamo z ghetta: Luca Brassi10x vydal novinku "Chlapec z panela" z nového albumu

4 disstrack za 4 dni

Aktuálne posledným dodatkom v šnúre týchto skutočne vraždedných trackov je Kendrickov štvrtý disstrack za štyri dni. Track s názvom „Not Like Us“ je zároveň jeho tretím vydaným dissom za 36 hodín , čo je skutočne extrémne tempo. Zároveň sa v ňom vyjadruje, že tých trackov má byť dokonca pripravených na Drakea ešte oveľa viac, podľa všetkého ich má dokopy ready až 10! Prežije Drake takúto nálož?

Zhrnutie

Vo výsledku neexistuje žiadny zásadný dôvod tejto rapovej vojny, odhliadnuc od ega všetkých zúčastnených. Ego v rape malo dozaista vždy svoje miesto, avšak na druhej strane sa to naozaj strmo zvrhlo k tomu, že sa do toho začali zaťahovať ženy a deti… Čo je síce na jednej strane silná munícia na streľbu, avšak na druhej strane pri objektívnom pohľade vlastne nie je zrovna toto vecou, ktorá by hlavným aktérom dodávala na cti. Treba však rozhodne povedať, že za kratší koniec čoraz viac ťahá Drake, nakoľko Kendrick ho začal skutočne veľmi intenzívne rozoberať na kúsočky…

Budeme túto situáciu určite veľmi pozorne sledovať aj naďalej a o všetkom ťa budeme samozrejme včas informovať. Do tej doby ešte užívaj zvyšok víkendu a vidíme sa opäť cez týždeň!

Sleduj nás aj na Instagrame

Zdroj: Hashtag.sk
Odporúčame