Má iba 11 rokov a už je milionárkou: Dievčine mesačne pristane na konte astronomická suma

Do nevinného biznisu sa pustila ako 11 ročná (Zdroj: Instagram/pixiecurtis)

#Finančná nezávislosť a vysoké zárobky sú snom mnohých z nás. Málokomu sa za život podarí dosiahnuť spokojnosť so svojim mesačným prijimom. Niektorí z nás však majú ambície na to, aby sa stali milionármi. Či ich mala aj táto dievčina, to presne nevieme. S istotu ale môžeme povedať, že titul milionárky získala vo svojich 11 rokoch!

Detský biznis

Dievčina menom Pixie Curtis rozbehla svoj nevinný detský biznis. Nikto ani vo sne nečakal, že detský nápad bude mať taký úspech a ukáže sa ako mimoriadne výnosný. Z Pixie sa časom stala detská milionárka, ktorá bola príliš mladá na to, aby opustila školu a vhupla do pracovného sveta. Podľa portálu LADbible dokázala dievčina predajom hračiek zarobiť mesačne 110 tisíc libier (okolo 130-tisíc eur).  

Nevinný nápad

Do nevinného biznisu sa pustila ako 11 ročná. S pomocou svojej mamy založila internetový obchod a začala naplno pracovať. Venovala sa predaju doplnkov do vlasov, no nechýbali ani známe gadgety, ktoré v daný moment „fičali“.

Vo februári 2023 však Pixie oznámila, že čiastočne odíde z práce, aby sa mohla zamerať na dokončenie školy, pripraviť sa na strednú a úspešne ju absolvovať.

A čo robí teraz?

Momentálne má Pixie 12 rokov, je späť v brandži a ľudia si s radosťou kupujú jej tovar. Podľa jej sociálnych sietí pôsobí tak, že si potrpí na luxus.  Po dlhšej pracovnej pauze sa však vrátila s novými nápadmi a so svojou mamou sa pustila do propagácie noviniek, ktoré za uplynulý čas vytvorila.

Nedávno postla fotku ako vyberala Range Rover Vogue – autor, ktoré má hodnotu v rozmedzí 172 370  až 250 360 dolárov. Tá teda určite netrie biedu…

Vezmi si z toho ponaučenie a vedz, že aj keby si sa stal milionárom, nezaručí ti to, že sa budeš mať v živote dobre. Peniaze ti nevydržia naveky a skôr či neskôr ich minieš. Ak si zvykneš na nejaký štandard, bude sa ti ťažko vracať do „normálneho života“.

Sleduj náš Instagram

 

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame