Český MMA fighter Jiří Procházka oslávil svoj veľký návrat do UFC krásnym víťazstvom

Jiří Procházka

Jiří Procházka získal skvelé víťazstvo (Zdroj: Instagram.com/jirkaprochazka)

#Včera, presnejšie dňa 13. apríla, sa odohrala jubilejná udalosť bojovej organizácie UFC. Jej tristé vydanie vo svojom priebehu prinieslo nielen oslavné ceremónie, ale takisto aj očakávaný zápas českého fightera Jiřího Procházku. Ako jeho súboj dopadol?

Dôležité víťazstvo

Celý slávnostný večer sa odohral v T-Mobile Arene v štáte Nevada v Spojených štátoch amerických. Jiří Procházka absolvoval svoj návrat do UFC zápasom s Austrálčanom Aleksandarom Rakićom, nad ktorým sa mu podarilo zvíťaziť v druhom kole.

Nebola to však jednoduchá výhra, nakoľko v prvom kole sa javilo, že má navrch práve Procházkov súper Rakić. Podarilo sa mu trafiť nejeden kop, ale český samuraj Procházka sa odradiť nenechal. Presnými a tvrdými údermi na zemi nakoniec vybojoval svoje zaslúžené víťazstvo.

 

Kto je Jiří Procházka?

Jiří Procházka je český profesionálny MMA (Mixed Martial Arts) bojovník. Narodil sa 14. septembra 1992 v Brne v Českej Republike a je známy pre svoje úspechy v organizácii UFC v kategórii poloťažkej váhy. Má za sebou bohatú kariéru v rámci MMA a získal si reputáciu ako silný a technicky zdatný bojovník s tvrdými údermi a efektívnou bojovou stratégiou. Je to zároveň jeden z najvýznamnejších českých MMA bojovníkov súčasnosti.

Veľmi sa tešíme na jeho ďalší postup v rámci organizácie UFC, nakoľko tento český samuraj má obrovský talent a takisto aj obrovské ambície. V hre by pravdepodobne opäť mohla byť cesta za titulom, teda rozhodne sa máme na čo tešiť!

Sleduj nás aj na Instagrame

Zdroj: Hashtag.sk
Odporúčame