Nechtové trendy pre jar 2024 sú tu: Zvolíš prirodzenú klasiku alebo siahneš po niečom farebnejšom?

Nail arts tejto sezóny prinášajú naozaj absolútnu nálož farieb a štýlov (Zdroj: Freepik/primagefactory)

#Nechtové trendy sú obľúbenou témou každého ročného obdobia. Pokiaľ sa drží toho, čo je cool, aj v manikúre, máme pre teba tipy, z ktorých by rozhodne mala čerpať aj tvoja manikérka. V kurze sú farby, klasická nude alebo kreatívne vzory, takže si na svoje príde naozaj každý. Inšpiruješ sa tiež?

Trochu farby po zime

Jar si sama o sebe pýta farebnosť. Určite máš aj ty chuť na farebný outfit či doplnky, keď vykukne prvé slniečko. Jedným z doplnkov môžu byť práve aj tvoje nechty. Mať dokonale zladenú manikúru je snáď must have každého trendsettera.

Nail arts tejto sezóny prinášajú naozaj absolútnu nálož farieb a štýlov. Vystúp zo svojej komfortnej zóny a aspoň na chvíľu zmeň klasiku, ktorú máš zaužívanú. Nebáť sa experimentov je super a dodá ti to kopu sebavedomia! Poď sa s nami pozrieť na tie najväčšie trendy v manikúre pre jar 2024.

Prirodzenosť nadovšetko

Mať krásne, zdravé a dlhé nechty je základom pre každú kvalitne spracovanú manikúru. Ak preferuješ tento štýl úpravy, je možné ho trošku upgradovať. Svoje prirodzene vyzerajúce nechty môžeš vymeniť za takzvané „naked“. Značia čistotu, jednoduchosť a vyzdvihujú krásu prirodzeného nechtu.

Či zvolíš bezfarebný lak alebo gél, ktorý dodá tvojim nechtom iba lesk, alebo skôr siahneš po nejakej farbe, je len na tebe. Áno, aj v tomto prípade hovorím o farbe – široká paleta neutrálnych odtieňov od béžovej až po ružovú, ti ponúkne možnosť zvoliť si vždy trošku iné nechty.

Spicy natural

Tento trend sa hodí každému, kto je zástancom vyššie spomenutých prirodzených nechtov, ale túži občas do svojej manikúry vniesť trochu novej príchute. Ide vlastne o základnú telovú manikúru, ktorú ozvláštniš pomocou trendy perličiek, kamienkov alebo rôznych doplnkov. Ak sa necítiš na úplný experiment, poobzeraj sa po trende zvanom jelly nails, ktorý ti tiež ponúkne zaujímavú zmenu od fádnej manikúry.

Farba roka

Ako by sme pri trendoch mohli vynechať farbu roka? Z každej strany ospevovaná peach fuzz je priam jarným must have! Jemná marhuľková farba je ako stvorená pre obdobie, kedy svet žiari farbami. Vďaka jej nenápadnej unikátnosti si ju obľúbia aj tí, čo sa do farebnej manikúry príliš nehrnú. Ak chceš experimentovať, môžeš ju skombinovať s ružovou alebo mentolovou, s nimi krásne vynikne.

Inšpirácia v kvetoch

Prebúdzajúca sa príroda ponúka na jar naozaj pestrú paletu farieb. Zájdi si na prechádzku a poobzeraj sa okolo seba – žlté narcisy, červené tulipány, svieže zelené lístočky či ružovkasté kvety môžu byť aj tvojou múzou. Skvelým tipom je prepojiť farby a kvetinový dizajn. Vzory kvetov, ktoré môžu byť, mimochodom, aj abstraktné, oživia každú manikúru. Určite tak oslníš každého, kto sa ti pozrie na ruky.

Trendy sú aj ilúzie kvetinových obrazcov, ktoré môžeš podtrhnúť aj 3D kvetinovými aplikáciami. Vytvoríš si tak look, ktorý určite každého očarí. Alebo si skôr zástancom jemnej elegancie? V tom prípade sa inšpiruj tradičnými holandskými tulipánmi, ktoré budú doslova umením.

Na pikniku

Takzvaný Gingham vzor je horúcim trendom tohtoročnej sezóny. Objavil sa aj na móle fashion weeku a jednoznačne si ho zamiluješ aj v manikúre. Spočíva v kockovanom vzore, ktorý čerpá z motívu piknikovej deky.

Je skvelou inšpiráciou pre originálny nail desing, ktorý ťa okamžite teleportuje do teplých dní. Príjemné posedenie na pikniku, hrejivé slniečko či romantický piknik s polovičkou…

Sleduj náš TikTok

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame