120 dolárov za lístok na koncert pre novorodenca? Fanúšik speváčky Pink neskrýval pobúrenie

Fanúšik speváčky Pink musel so sebou zobrať deväťtýždňové dieťa, čo sa nezaobišlo bez problémov (Zdroj: commons.wikimedia.org/Allison)

#Rodičovstvo je podľa mnohých tým najkrajším pocitom v živote, no faktom je, že so sebou prináša aj mnoho obmedzení. Nielenže sa ako čerstvý rodič poriadne nevyspíš, ale prídeš aj o veľkú časť svojej slobody. Ak by si napríklad chcel ísť na koncert svojho obľúbeného umelca, čakala by ťa kopa plánovania. Alebo výdavkov, ako sa to stalo istému austrálskemu fanúšikovi speváčky Pink.

S batoľaťom na koncert

Nie je žiadnym veľkým tajomstvom, že rodičovstvo a spoločenský život až tak dokopy nejdú. Vyraziť si niekam, keď máš doma malé dieťa, je náročnou úlohou a to najmä vtedy, ak nemáš po ruke rodičov, ktorí by na svoje vnúča dohliadli. Svoje o tom vie aj istý fanúšik Pink, ktorý si spolu s viacerými príbuznými kúpil lístky na koncert svojej obľúbenej speváčky, ktorý sa konal včera v Sydney, ešte minulý rok.

Asi s nami budeš súhlasiť, že brať malé dieťa na hudobný koncert nie je práve ideálnym riešením pre samotné dieťa, rodičov a ani pre ostatných divákov. Ako anonymný fanúšik prezradil, v čase, kedy lístky kupoval, ani on sám nemal v pláne, že na koncert zoberie aj svoju deväťtýždňovú dcéru.

Okolnosti sa však zmenili a tak sa otecko rozhodol kontaktovať štadión, na ktorom sa koncert konal. Keďže podľa pravidiel usporiadateľa bol na koncert povolený vstup len s malou taškou, muž sa chcel opýtať, či sa dnu dostane aj s detským nosičom. To, čo sa dozvedel, ho ale rozhodne nepotešilo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by P!NK FANCLUB 🪩 SUMMER CARNIVAL (@pink_fanclub)

Konflikt urovnaný vďaka médiám

„So vstupom s detským nosičom nebude žiaden problém, ale každý účastník musí mať vlastný lístok, bez ohľadu na vek,“ znela odpoveď.

Muž sa teda opýtal, či novorodenec, ktorý z koncertu, ktorý bol už navyše vypredaný, aj tak nebude nič mať, skutočne potrebuje lístok v hodnote 120 dolárov.

Keď mu hovorca štadiónu potvrdil, že je to naozaj tak, pohoršený muž sa rozhodol svoju skúsenosť zdieľať v médiách. 

„Prišlo nám nehorázne, aby bábätko potrebovalo lístok, keď bude celý čas v nosiči, alebo ho bude mať na rukách moja sestra,“ povedal otec dieťaťa pre 7NEWS.

No a ak to už býva, akonáhle sa mužovou situáciou začali zaoberať médiá, udalosti nabrali úplne iný smer. Predstavitelia Accor Stadium nielenže akoby mihnutím čarovného prútika zmenili svoj postoj, ale fanúšikovi a jeho rodine ako ospravedlnenie ponúkli aj výhodnejšie lístky. 

Otecko, ktorý nakoniec svoju malú dcéru mohol na koncert zobrať bez lístka, celý incident označil za omyl. Neodpustil si síce poznamenať, že k náprave došlo až po tom, čo kontaktoval médiá, no výsledné riešenie označil za skvelé. Okrem toho, že sa jeho dieťa na koncert dostalo zadarmo, totiž z celou rodinou dostali lístky na lepšie miesta nielen na štadióne, ale aj na parkovisku. 

„Kvôli tomuto problému som dostal výhodnejšie lístky a dali mi aj parkovanie bližšie k štadiónu,“ povedal fanúšik.

Sleduj náš TikTok

Zdroj: hashtag.sk, boredpanda.com
Odporúčame