TikTokerka sa nevernému mužovi pomstila krutým spôsobom: Flirtovanie na rozlúčke so slobodou sa nevypláca!

Odozva na seba nenechala dlho čakať a o pár dní uploadovala ďalšie video (Zdroj: Freepik/Drazen Zigic)

#Flirtovanie vo vzťahu sa neoplatí. Podvádzanie a „naoko nevinné“ romániky by sa ti mohli stať osudnými aj v prípade, že sa budeš o to pokúšať v zahraničí. Svoje o tom vie aj istý muž, ktorému sa vypomstila jeho rozlúčka so slobodou. Tento prípad potvrdzuje výnimku toho, že ani to, čo sa stane vo Vegas, tam nemusí naveky zostať.

Kuriózna situácia

Na TikToku sa prednedávnom objavila veľmi kuriózna kauza. Ide o príspevok istej užívateľky, ktorá na svoj profil uploadovala na prvý pohľad komické video. Hoci ho tam možno pridala ako ohrnutá potenciálna milenka, jej zámer s pomstou dopadol úspešne. Video si svoju cestu k adresátovi za pár chvíľ našlo.  

„Ak mal tvoj snúbenec rozlúčku 9. marca vo Vegas, podviedol ťa. Napíš mi,“ odkazuje v tajomnom videu užívateľka neznámej slečne. Ďalej uviedla, že budúci ženích s ňou mal flirtovať, či dokonca podviesť svoju nastávajúcu.

Nečakaný virál

Kontroverzný spôsob oznámenia nevery vyvolal medzi užívateľmi značný záujem. Video, v ktorom tvrdila, že partička lúčiaca sa so slobodou bola poriadne rozšantená, sa stalo virálnym a k budúcej neveste sa nakoniec naozaj dostalo. Stačili na to len dva dni od uploadu!

@tianawiltshire*SATURDAY MARCH 9!!!!* not sunday sorry im hungover. PLEASE DO NOT MARRY HIM. A girl told us this and we went over to get his insta so we could tell you. The fact he immediately gave us his info also goes to show loyalty…. HELP ME FIND THIS GIRL 😭♬ original sound – Tiana Wiltshire

 

„Chcela som ho otestovať. Flirtoval so mnou,“ tvrdí Tiana vo svojom videu na TikToku. Údajne sa z muža snažila dostať Instagram, aby mohla dohľadať jeho nastávajúcu, napísať jej a varovať ju pred ním. On jej ho síce dal, no mužovu snúbenicu nenašla.

Neskončila, kým nedosiahla svoj cieľ

Mladá žena sa nedala odbiť. Natočila video, prostredníctvom ktorého sa snažila slečnu snúbenicu dohľadať. Uvádza, že mala byť svedkom toho, že bol nastávajúci ženích vo Vegas neverný. „Bolo to v sobotu, 9. marca. Celá skupina mala na sebe ružové klobúky a jeho meno sa rýmuje s ‚cat Saddams‘,“ popísala vo virálom príspevku.

Odozva na seba nenechala dlho čakať a o pár dní uploadovala ďalšie vieo. Zverila sa, že sa jej naozaj podarilo vypátrať dotknutú ženu. Ako dôkaz toho, čo hovorí, jej poslúžilo video inej užívateľky, ktorá postaral príspevok z párty, na ktorom sa spomínaný ženích spával takmer totožne.

Sleduj náš Instagram

 

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame