Metóda party hat im zachránila vzťah: Pár sa na TikToku podelil o bizarný spôsob, ktorým rieši hádky

Metóda, ktorou TikTokerka rieši svoje vzťahové problémy, má niečo do seba (Zdroj: Pexels/Pavel Danilyuk)

#Ak si, alebo si niekedy bol vo vzťahu, určite vieš, že niekedy sa hádke vyhnúť nedá. Zdravá výmena názorov ku vzťahu síce patrí, no ješitným hádkam kvôli maličkostiam by si sa určite najradšej vyhol aj ty. Možno ti v tom pomôže aj vskutku netradičná metóda, na ktorú nedá dopustiť istá TikTokerka spolu s jej priateľom.

Párty čiapkou proti hádkam

Určite si to už niekedy zažil aj ty. S priateľkou alebo priateľom ste sa pochytili kvôli úplnej drobnosti, no keďže ani jeden z vás nebol ochotný ustúpiť, to, čo začalo ako drobná nezhoda, vyústilo do poriadnej hádky. To samozrejme nemusí znamenať, že váš vzťah je odsúdený na zánik, no ak nerátame udobrovanie sa, rozhodne nejde o nič príjemné. Hádky očividne príjemné neboli ani TikTokerke Annie a jej priateľovi Austinovi a tak dvojica prišla s osobitým spôsobom, ako sa im vyhnúť.

Počiatkom metódy, pomocou ktorej Annie a Austin predchádzajú hádkam, bol vtip jedného z ich spoločných priateľov. Ten poznamenal, že by sa sotva mohol seriózne hádať s niekým, kto by mal na hlave párty čiapku, teda presne tú špicatú papierovú čiapku na gumičke, ktorú zvyčajne vidíš na oslavách vo filmoch či seriáloch. Austin neskôr Annie navrhol, aby túto myšlienku vyskúšali v praxi. No a ako sa zdá, to, čo bolo pôvodne žartom, sa stalo efektívnym spôsobom, ako sa dvojica vyhýba hádkam.

Annie na TikToku zdieľala ukážku „party hat“ metódy v praxi a jej video sa rýchlo stalo virálnym.

@annielace73

like genuinely how can you keep arguing in a party hat

♬ original sound – Annie🧚🏼‍♀️

Nevhodná na vážnejšie konflikty

„Keď mi Austin prvýkrát povedal, aby som si dala párty čiapku, povedala som, že nie. Keď povedal ,prosím‘, urobila som to a už som sa na neho nemohla pozerať, Akonáhle som sa na neho pozrela, vybuchli sme smiechom, takže sme pokračovali v konverzácii, ktorá sa upokojila,“ vysvetlila

Ako Annie prezradila, čiapkovú metódu nevyužívajú pri vážnych témach, ale iba v prípadoch, kedy sa hádajú kvôli maličkostiam.

„Začali sme to využívať, keď sme sa hádali kvôli niečomu, čo nestálo za to, aby sme na seba boli zlí,“ povedala Annie a dodala, že by túto metódu určite odporučila aj ostatným.

„Party hat“ metódu si pochvaľuje aj Austin, ktorý prezradil, že s Annie sa najčastejšie hádajú kvôli jeho zábudlivosti a nedostatku spoločne stráveného času.

„Naozaj to funguje v tom, že to zníži napätie v ješitných a nezmyselných hádkach. Je ťažké sa hnevať a zostať sústredený, keď máte na hlave párty čiapku a pozeráte sa na niekoho, kto ju má tiež,“ vysvetlil. 

„Myslím, že to ovplyvnilo náš spôsob komunikácie a naučilo nás to byť lepším párom. Dva doláre a môžete si opraviť vzťah. Stojí to za každý cent,“ uzavrel.

Sleduj náš Instagram

Zdroj: hashtag.sk, ladbible.com
Odporúčame