TEST Milovníčky Emily in Paris! Vyskúšali sme super lacnú kozmetiku inšpirovanú seriálom: Toto nám vyrazilo dych

Test Emily in Paris kozmetika

Limitovaná edícia nás okamžite zaujala (Zdroj: Hashtag.sk/MZ)

#Ak sa nevieš dočkať ďalšej série Emily in Paris, možno ťa potešíme. Na Slovensku sa pred časom objavila limitovaná edícia kozmetických produktov inšpirovaných svojráznou Američankou, ktorá sa pracovne ocitla v hlavnom meste Francúzska. Ako sa nám páčili?

Limitku na trh priniesla značka Essence a objavila sa aj v sieti potravín Kaufland, kde sme ju kúpili. Tam bola takmer okamžite vypredaná, aktuálne ju dostaneš aj v známom eshope s kozmetikou, stačí pogúgliť. Pre potreby tohto testu sme vybrali rúž, špirálu a gélové vankúšiky. Ako obstáli v hodnotení?

(Zdroj: Hashtag.sk/MZ)

Gélové vankúšiky

  • Orientačná cena: 2,15 eur

Už v úvode musíme uviesť, že samotný obal je veľmi rozkošný. Presne odráža seriál a jeho atmosféru. Škoda však, že neobsahuje aj slovenský popis. Napriek tomu sa dozvedáme, že odporúčaná dĺžka pôsobenia pod očami je 15 minút. Vankúšiky by mali zabezpečiť až 24-hodinovú hydratáciu.

(Zdroj: Hashtag.sk/MZ)

Po vybratí z obalu zisťujeme, že vankúšiky sú výraznej ružovo-červenej farby s trblietkami. Na oboch stranách je vankúšik zakončený väčším a menším srdiečkom. Možno to pôsobí milo, pri následnej aplikácii to však neoceňujeme. Kvôli menšiemu srdiečku, ktoré je pri vnútornej strane oka, nevieme dať vankúšik dostatočne vysoko.

(Zdroj: Hashtag.sk/MZ)

Na tvári však držia vankúšiky veľmi dobre. Keďže sme pred použitím dali produkt do chladničky, príjemne chladia. Efekt sa nám však nezdal nejako extra výrazný.

Tvar: ⚫⚫⚫⚪⚪
Držanie na pleti: ⚫⚫⚫⚫⚫
Efekt: ⚫⚫⚫⚪⚪
Obal: ⚫⚫⚫⚫⚫
Cena vs. kvalita: ⚫⚫⚫⚪⚪

Rúž

  • Orientačná cena: 2,95 eur

Podobne ako predošlý produkt, aj na tomto je jasne vyobrazené, že ide o edíciu Emily in Paris. Obal pôsobí dievčensky, je bledoružovej farby s farebnými perami. Spodok je zlatý, čo dodáva pocit exkluzivity. Bude to ale stačiť?

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
TEST kozmetických tampónov, ktoré nemusíš zahadzovať: S týmto sme mali problém

V úvode sme boli prekvapení intenzívnou farbou. Samotný odtieň s názvom 01 Merci, Chérie! pôsobí naozaj krásne. Hoci túto limitku uviedli počas zimných mesiacov, výrazne ružová farba sa hodí skôr na aktuálnu sezónu. Musíme však uznať, že v záplave tmavých outfitov pôsobí tento rúž na perách ako šperk. Naozaj nám neskôr vhodne doplnil outfit.

(Zdroj: Hashtag.sk/MZ)

Zo začiatku bol rúž na perách veľmi príjemný. Počas dňa a bez toho, aby sme si ho aplikovali znova, sa však rýchlo zotrel. Farba zostávala iba kde-tu. Pery navyše pôsobili vysušené. Za nás je tento rúž vhodný najmä na fotky alebo počas kratšieho výjazdu. Rozhodne nie je určený na celodenné nosenie.

Farba: ⚫⚫⚫⚫⚫
Výdrž na perách: ⚫⚫⚪⚪⚪
Hydratácia: ⚫⚫⚫⚪⚪
Obal: ⚫⚫⚫⚫⚫
Cena vs. kvalita: ⚫⚫⚪⚪⚪

Špirála

  • Orientačná cena: 2,95 eur

Trojicu testovaných produktov uzatvára špirále Emily in Paris, ktorú v záplave iných produktov len ťažko prehliadnete, keďže v strede obalu je Eiffelova veža. Špirála je označená ako 01 Get It, Girl! a má klasickú čiernu farbu. Kefka je jemne zahnutá, vyzerá, že sa s ňou bude dobre pracovať.

(Zdroj: Hashtag.sk/MZ)
(Zdroj: Hashtag.sk/MZ)

To sa nám nakoniec aj potvrdilo. Avšak, špirálu je potrebné naniesť opakovane niekoľkokrát. Až potom začne byť viditeľný efekt na mihalniciach. Zdá sa nám, že je to ale podpriemerná špirála. Trochu zafarbí, trochu predĺži, ale rozhodne nepridá na objeme, čo je škoda. Najväčšie sklamanie však nastalo po pár hodinách nosenia, keď sa nám špirála nepríjemne odtlačila na pleť pod oči.

Farba: ⚫⚫⚫⚫⚫
Práca s kefkou: ⚫⚫⚫⚫⚪
Predĺženie: ⚫⚫⚫⚪⚪
Zahustenie rias: ⚫⚫⚪⚪⚪
Obal: ⚫⚫⚫⚫⚫
Cena vs. kvalita: ⚫⚫⚪⚪⚪

Oplatí sa kúpiť si limitku?

Kozmetická značka Essence je dobre známa a dostupná. Limitovaná edícia Emily in Paris potešila určite mnohých fanúšikov seriálu, vrátane nás. Samotné produkty však pri testovaní nevyvolali veľké nadšenie.

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
TEST šľahačiek v spreji: Vieme, ktorá dobre chutí a rýchlo nespľasne!

Ide o cenovo veľmi dostupné produkty, kvalita je však podpriemerná. Za málo peňazí málo muziky. Ak by sme sa mali opätovne pre niečo rozhodnúť, tak sú to iba vankúšiky pod oči.

(Zdroj: Hashtag.sk/MZ)

Ktorý z produktov oslovil teba?

*Názory prezentované v uvedenom teste sú výlučne subjektívnym hodnotením redakcie a nepodliehajú komerčnej spolupráci. Hoci sa snažíme v každom teste obsiahnuť čo najviac produktov, článok nemusí obsahovať všetky výrobky dostupné na trhu v čase realizácie testu. V tomto prípade išlo o testovanie jednotlivého produktu. Ako čitateľ môžeš rovnako vyjadriť svoj názor na produkty v záverečnej ankete, podeľ sa teda s ostatnými o svoje skúsenosti.

Sleduj nás aj na sociálnych sieťach

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame