Tancujúci TikTokeri testujú svoje vzťahy: V čom spočíva David Beckham challenge?

Pokiaľ máš partnera, môžeš sa do novej výzvy zapojiť aj ty (Zdroj: Pexels/cottonbro studio)

#Výzvy rôzneho druhu pribúdajú na TikToku ako huby po daždi a medzi tie najnovšie patrí aj David Beckham challenge. Tá sa rýchlo stala virálnou a ako inšpirácia k nej poslúžila istá scéna z netflixovskej dokusérie Beckham. Používatelia sociálnej siete podľa portálu Distractify  pomocou výzvy testujú svoje romantické vzťahy.

Inšpirácia jasná

Či už ide o žarty alebo zábavné skúšky vzťahov, mnohí TikTokeri často a radi do svojich videí zapájajú aj svojich romantických partnerov. Práve v tom spočíva aj nová výzva nazvaná David Beckham challenge, ktorej cieľom je zistiť, ako ľahko dokáže tvoj partner či partnerka zachytiť niektoré z neverbálnych romantických prejavov.

Ako sme už spomínali, výzva bola inšpirovaná scéna z dokumentárneho seriálu Beckham. Ten sleduje cestu Davida Beckhama ku sláve a dostatok priestoru má aj Davidova manželka Victoria. No a práve jedna zo spoločných scén manželskej dvojice viedla k vzniku David Beckham challenge. David s Victoriou v nej tancujú na pieseň Islands in the Steam, pôvodne od Kennyho Rogersa a Dolly Parton a to používateľom TikToku stačilo na to, aby prišli s novou výzvou.

@harpersbazaarnl

David & Victoria Beckham dancing together in their new documentary: ‘Beckham’ Footage: Netflix #victoriabeckham #davidbeckham #beckham #netflix #documentary #beckhamfamily #dancing #harpersbazaar

♬ origineel geluid – harpersbazaarnl

Výzva, ktorá môže odhaliť mnohé

Pravidlá David Beckham challenge sú jednoduché. Jeden z partnerov zrazu začne tancovať tak, aby si to ten druhý zaručene všimol. Väčšina z tých, čo sa do výzvy zapojili, k tomu využila pieseň Islands in the Steam, použiť ale môžeš akúkoľvek skladbu. Ak sa nič netušiaci partner pridá k tancu bez toho, aby bol k tomu slovne vyzvaný, výzva bola splnená.

Zatiaľ čo mnohým sa podarilo výzvu splniť, partneri niektorých používateľov nepochopili, čo sa od nich očakáva a niektorí si tanec vôbec nevšimli. Práve to sa stalo aj TikTokerke Ashley Beachy, ktorá je so svojim manželom už 9 rokov. Ashley si kvôli výzve dokonca obliekla svadobné šaty, v ktorých počas celého pätnásťsekundového videa tancuje okolo manžela sediaceho pri kuchynskom pulte. Ten ale za celý čas ani len nezdvihol zrak a tak sa Ashley žiadnej reakcie nedočkala.

@ashley.beachy1

9 years married today… failed challenge 🤣 #davidbeckhamchallenge #victoriabeckham #anniversary #weddinggown #couplecomedy #fail #fyp

♬ –

Mnohí komentujúci boli reakciou Ashleynho muža pobúrení, no mnohým sa takisto zdalo nereálne, že by sa na ňu vôbec nepozrel. Či už je video skutočné alebo hrané, Ashley si zaň okrem miliónov pozretí vyslúžila aj 2 milióny lajkov a vyše 11 000 komentárov.

Sleduj náš Instagram

Zdroj: hashtag.sk, distractify.com
Odporúčame