Najpredávanejšie auto v Európe očarí aj teba: Prekvapí ťa, za akú sumu ho teraz môžeš mať

Peugeot 208.

Auto, ktoré ťa ihneď očarí. Zdroj: Peugeot.

#Chystáš sa kupovať nové auto a zvažuješ rôzne možnosti? Potom by si mal spoznať najpredávanejšie vozidlo v Európe. Zisti, čím všetkým ťa dokáže očariť a ako ho vieš získať za výhodnú cenu.
 

Auto, za ktorým sa určite obzrieš

Nový Peugeot 208 je veľkým lákadlom a na začiatku februára bolo v Európe predaných viac než 206-tisíc kusov. Má neodolateľný športový dizajn, ktorý púta pohľady ľudí. Vyberať si môžeš spomedzi mnohých farieb a taktiež štýlových doplnkov.

V noci ho už z diaľky rozoznáš podľa typických predných svetlometov s LED technológiou. Tie majú svetelný podpis s motívom troch pazúrov. Nielenže vyzerajú atraktívne, ale spĺňajú aj svoj účel.

Uľahčí ti parkovanie

Máš stres z parkovania? Vďaka kompaktným rozmerom svoj Peugeot 208 s ľahkosťou zaparkuješ aj do úzkych parkovacích miest. Samozrejmosťou je zadná kamera. Peugeot 208 má dĺžku 4 055 mm a pod svojou štýlovou karosériou ukrýva vzdušný interiér s množstvom praktických odkladacích priestorov. Do kufra s maximálnym objemom 311 litrov sa hravo pobalíš aj na dlhšiu cestu.

Nakonfiguruj si svoj nový Peugeot 208

Technológie ako z budúcnosti

Aj tebe sa občas stane, že prehliadneš dopravnú značku a potom nevieš, aká je maximálna povolená rýchlosť? V Peugeote 208 sa tohto problému obávať nemusíš. Vybavený je totiž systémom rozpoznávania dopravných značiek. Využívať môžeš aj tempomat s kontrolou rýchlosti, systém na udržanie sa v jazdnom pruhu či na sledovanie mŕtveho uhla.

K dispozícii máš aj Active Safety Brake. V prípade rizika bezprostrednej zrážky s vozidlom pred tebou či s chodcom systém aktivuje automatické brzdenie na vyhnutie sa, alebo aspoň zmiernenie následkov kolízie. Tvoj nové auto môže byť navyše vybavené holografickým 3D prístrojovým panelom i-Cockpit, ktorý vyzerá ako z budúcnosti. Zobrazuje ti všetky najdôležitejšie informácie a vieš si ho nastaviť podľa seba.

Benzín, diesel, ale aj elektrická verzia

Peugeot 208 ťa poteší svojím 7-palcovým multifunkčným displejom, USB a bluetooth pripojením s telefónom a ovládaním na volante. Počas chladných dní oceníš vyhrievanie sedadiel, v lete zasa automatickú klimatizáciu. A to nie je všetko.

Jazdíš často na dlhšie trasy? Potom pre teba môže byť zaujímavou voľbou Peugeot 208 s naftovým motorom 1.5 BlueHDi. Ak si fanúšikom benzínu, vybrať si môžeš spomedzi viacerých verzií motora 1.2 PureTech. Pokiaľ chceš jazdiť maximálne ekologicky, v takom prípade siahni po čisto elektrickej verzii e-208 s dojazdom až 362 kilometrov.

Peugeot 208.
Peugeot 208 ťa očarí zvonku, ale aj zvnútra. Zdroj: Peugeot.

Môže byť tvoj už za 208 eur mesačne

Pýtaš sa, ako môžeš získať nový Peugeot 208 aj ty? S operatívnym lízingom Peugeot EASY môže byť tvoj už za 208 eur mesačne. Nemusíš pritom vôbec platiť akontáciu, poistenie či servis – všetko už máš v cene. Obdobie nájmu je 48 mesiacov s maximálnym nájazdom 10 000 km za rok.

Súčasťou lízingu Peugeot EASY je registračný poplatok, PZP, havarijné poistenie, servis a údržba vrátane servisných prehliadok a asistenčná služba s poskytnutím náhradného auta na 5 dní. Ty sa skutočne nemusíš o nič starať, len jazdíš. Peugeot sa o všetko postará za teba.

Túžiš po väčšom aute? Spoznaj aj modely 308 a 3008

Potrebuješ o niečo väčšie auto? Potom by ťa mohol zaujať Peugeot 308, ktorý vo verzii kombi ponúka kufor s objemom až 608 litrov. Vybavený môže byť exkluzívnymi Peugeot Full LED Matrix svetlometmi, štyrmi parkovacími kamerami, 3D online navigačným systémom či bezdrôtovou funkciou Mirror screen, s ktorou môžeš pohodlne využívať Apple CarPlay či Android Auto. Model 308 vieš získať už od 383 eur mesačne.

Ak si priaznivcom SUV, zaujme ťa obľúbený model 3008. Ten má objem kufra až 591 litrov a vybavený môže byť funkciou Grip Control novej generácie, ktorá ti uľahčí jazdenie v miernom teréne. Plug-in hybridná verzia má výkon 300 koní a inteligentný pohon 4×4. Pri financovaní Peugeot EASY ho môžeš mať už od 449 eur mesačne. A taktiež platí, že neriešiš žiadnu akontáciu, poistenie ani servis

Viac o ponuke Peugeot EASY

Peugeot 208.
Nový Peugeot 208 môžeš mať aj v čisto elektrickej verzii. Zdroj: Peugeot.

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Peugeot.

Zdroj: Hashtag.sk/Advertoriál
Odporúčame