Conor McGregor opäť perlí: Viacerým trénerom MMA adresoval štipľavé urážky

Conor McGregor (zdroj: YouTube/UFC)

#Conor McGregor aktuálne pracuje na reality show The Ultimate Fighter 31, kde bude jedným z trénerov spolu s fighterským kolegom Michaelom Chandlerom. The Notorious, ktorý sa tento rok vráti do klietky, aktuálne adresoval naozaj nepríjemné slová viacerým prominentným trénerom MMA.

McGregor nešetrí kritikou

Conor McGregor si aktuálne skúša pozíciu kouča v rámci reality show The Ultimate Fighter 31. Jeden z najznámejších bojovníkov histórie sa do trénerského remesla a viacerých mien tohto sveta pustil v aktuálnom vyjadrení. „Firaz Zahabi je malý hlupák, Trevor Wittman je divný. Javier Mendez je riťolez a kickboxer, Mike Brown smrdí a je blb, Greg Jackson zaostáva,“ nešetril štipľavými slovami rodák z írskeho Dublinu a viacnásobný šampión Ultimate Fighting Championship. 

Naopak, Conor pochválil svojho dlhoročného trénera Johna Kavanagha, ktorý v česko-slovenskej MMA obci získal kredit aj vďaka tomu, že spolupracuje s českou bojovníčkou Luciou Pudilovou. „Trénerský systém Johna Kavanagha žiari. Ak chcete robiť MMA, choďte do jeho gymu SBG, následne pozbierate ovocie. Sme továreň na bojovníkov,“ nechal sa McGregor počuť. 

Conora čaká zaujímavý rok. Po TUF 31 by mal nastúpiť do zápasu v ľahkej váhe s Michaelom Chandlerom. Potom by sa rád presunul do welterovej kategórie, a teda o divíziu vyššie, kde ho už stihol vyzvať Colby Covington. Ktoľkovek proti McGregorovi nastúpi, vie, že si veľmi dobre zarobí. Tento Ír je stále silná značka. 

Sleduj náš TikTok

 
Zdroj: hashtag.sk, MMA News
Odporúčame