Znechutila spolucestujúcich aj internet: Žena jedla v autobuse surového lososa!

doska na krájanie s mäsom z lososa, cesnakom a citrónom

Ak si aj ty niekedy dostal chuť na surového lososa, tak vedz, že nie si jediný (Zdroj: Unsplash/Agto Nugroho)

#Máš rád sushi? Japonská špecialita, ktorej tradičnou súčasťou je aj surová ryba, je obľúbenou pochúťkou na celom svete. Otvoriť si však v autobuse filety z lososa a pochutnávať si na surovom mäse je celkom iný level. Presne to urobila mladá žena, ktorá sa so svojou netypickou desiatou pochválila aj na TikToku. Reakcia väčšiny komentujúcich bola jednotná. Ženiným konaním boli znechutení. Ako však píše Ladbible, našli sa aj takí, ktorí mali pre jej konanie pochopenie. Čo si o tom myslíš ty?

Netypická desiata

TikTokerka @aggiedayx so svojimi sledovateľmi pred pár dňami zdieľala video, ktoré si získalo značnú pozornosť. V spomenutom videu uvidíš, ako si počas cesty autobusom otvára balenie filiet z lososa, jednu z neho vyberie a s chuťou si z nej odhryzne poriadny kus. Mňam, čo povieš?

„Robí to aj niekto iný, alebo som divná?“ napísala do videa, hoci odpoveď je zrejme jasná. V popise ešte dodala, že už jej chýba iba sójová omáčka.

Video si pozrelo už skoro dva milióny ľudí, z ktorých sa mnohí nezdržali komentára. Našlo sa síce zopár takých, ktorí si na surovom lososovi radi pochutia taktiež, no drvivá väčšina neskrývala pohoršenie.

„Budúci týždeň to budú surové kuracie prsia,“ napísal jeden používateľ.

„Salmon Ella,“ komentoval vtipne ďalší.

@aggiedayx

Just missing the soya sauce ☹️banging #happynewyear

♬ Lol – Stepz & JTA

Miliónové pozretia versus parazity

Mnohí tiež ženu upozornili na riziká, ktoré sú s konzumáciou surových rýb spojené. Ako sa uvádzalo v niektorých komentároch, je totiž rozdiel medzi sushi a jedením surovej ryby „len tak“.

„Prosím, kúp si odčervovacie tablety, DNES,“ písalo sa v jednom z komentárov.

 „Ak to chceš robiť ďalej, treba si kúpiť údeného lososa, pomáha to s parazitmi,“ poradil žene ďalší komentujúci.

„Losos, ktorý sa dáva do sushi, je ošetrený proti parazitom, takže je to bezpečné. Nemôžeš si ale dať len tak hocijakého lososa,“ vysvetlil ďalší.

Ako však Aggie uviedla pre The Independent, toho, že jesť surovú rybu je nebezpečné, si je vedomá. Video podľa svojich slov pridala len pre zábavu a hoci surového lososa jedla už aj pred tým, údajne to nie je bežná súčasť jej jedálnička. Ako sa zdá, snaha pobaviť prekonala u Aggie aj obavy o vlastné zdravie.


Poď na náš TikTok a pukneš od smiechu! Nové sketche každý týždeň

 

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame