Z Macíka Pú je brutálny hororový zabijak: Nový film predstaví odvrátenú stranu známej detskej postavičky

Hororový Macko Pú

Hororový Macko Pú (Zdroj: Altitude Film)

#Ako malý si zrejme aj ty sledoval v televízii rozprávky o medvedíkovi Pú (z anglického Winnie the Pooh), ktorý trávil čas so svojimi kamarátmi v lese a neustále hľadal misku s medom. Tvorcovia zo štúdia Altitude Film sa rozhodli sfilmovať odvrátenú stranu tohto „detského hrdinu“. V novom filme je pre misku medu ochotný aj vraždiť.

Krvilačný príbeh možno uvidíme až na streame

Christopher Robin, Púov spoločník, sa od svojho macíka ako dospelák odlučuje. Pú a jeho kamaráti musia začať žiť bez ľudského priateľa. Vracajú sa k svojim koreňom, teda k zvieracím pudom a sú pripravení pomstiť sa ľuďom za to, že ich odvrhli.

Film Blood and Honey však nie je úplnou novinku. V Amerike mal premiéru už tento rok v máji. Do kín sa ale nedostal, premietal sa len v súkromných sálach. Napokon sa po obrovskom úspechu bude konať aj premietanie pre širokú verejnosť a to od 13. februára 2023 vo vybraných amerických kinách.

S uvedením na Slovensku bude zrejme problém. Únia filmových distribútorov ho ešte do zoznamu premiér nezaradila. Zatiaľ ešte žiadny slovenský distribútor na nekúpil práva jeho premietanie. Ak by sa film do našich kín nakoniec nedostal, veríme, že ho uvidíme budúci rok aspoň na streame. Je možné, že ho kúpi niektorá z väčších streamovaích spoločností (pravdepodobne Star, teda Disney+).

Čo hovoríš na nový film s Macíkom Pú?


Chceš byť nonstop v obraze?

Zdroj: hashtag.sk, screenrant.com
Odporúčame